BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ODMOR NA PIJESKU ZA DVIJE OSOBE

Uživajte u lijepom vremenu i pripremi za ljeto  uz našu posebnu majsku ponudu – pješčana plaža uz smještaj u  luksuznim jednosobnim apartmanima u Portonovom za dvoje.

Prepustite se vrhunskom opuštanju uz besplatnu 30-minutnu masažu tokom boravka u Portonovom, podmladite svoja čula i stvorite trajna sjećanja. Započnite jutro mediteranskim doručkom i uživajte u ukusnom izboru kulinarskih užitaka.

Kao dio ovog posebnog paketa, koristite besplatno i modernu teretanu i upotpunite svoju wellness rutinu u miru našeg luksuznog okruženja. Parking mjesto tokom boravka je obezbijeđno.

Savršen odmor po cijeni od samo 289 eura za noćenje za dvije osobe donosi puni komfor, wellness i gastronomske užitke koji će maj učiniti posebnim.

Odmor pored mora u maju pruža odličnu priliku za uživanje u toplom vremenu, što ga čini savršenim bijegom za opuštanje na obali. Osjetite miris mora i uživajte u temperaturama koje najavljuju ljeto, uz predivan ambijent,  manje gužve koje uljepšavaju cjelokupno iskustvo, stvarajući idealan period za odmor.

Pridružite nam se i uživajte u miru dok se opuštate u ljepotama mediteranskog ambijenta.

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 932 999.