BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ОТДЫХ ДЛЯ ДВОИХ

Prepustite se nezaboravnom iskustvu uz našu ekskluzivnu aprilsku ponudu – odmor za dvoje u našim luksuznim jednosobnim apartmanima u Portonovom.

Prepustite se vrhunskom opuštanju uz besplatnu 30-minutnu masažu za sve goste, tokom svog boravka, podmladite svoja čula i stvorite trajna sjećanja. Započnite jutro obilnim doručkom i uživajte u ukusnom izboru kulinarskih užitaka.

Kao dio ovog posebnog paketa, uživajte u besplatnom pristupu našoj modernoj teretani i održavajte svoju wellness rutinu u miru našeg luksuznog okruženja. Parkiranje je takođe bez problema, jer će vam biti osigurano vlastito parking mjesto.

Sve ove nevjerovatne usluge uključene su u početnu cijenu od samo 196 eura za noćenje za dvije osobe i obećavaju izuzetan odmor pun udobnosti, wellnessa i ukusnih iznenađenja.

Odmor pored mora u aprilu pruža odličnu priliku za uživanje u ugodnom vremenu, što ga čini savršenim bijegom za opuštanje na obali. Uprkos nižim temperaturama nego ljeti, spokojan ambijent i manje gužve uljepšavaju cjelokupno iskustvo, stvarajući nezaboravan i ugodan odmor.

Ne propustite ovu vremenski ograničenu priliku. Rezervišite i zajedno doživite nezaboravne trenutke u našem najljepšem smještaju. Pridružite nam se u aprilu i dopustite da budete očarani spokojem i luksuzom ovog jedinstvenog utočišta.

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 932 999.