BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

Zimski praznici 23'-24'

Ništa ne razbija zimsku monotoniju kao odmor pored mora u Portonovi rizortu! Iskoristite svoje slobodno vrijeme na najbolji mogući način u rizortu koji nudi bogat kalendar događaja tokom svih godišnjih doba, a svi znamo da je praznična sezona najbolja! Ovdje ćete se dobro provesti uz tradicionalno sjajne praznične događaje. 

Iskoristite naše specijalne cijene sa popustima za zimski odmor koji će brzo postati jedna od vaših najdražih uspomena. Naša ponuda uključuje smještaj u luksuznim apartmanima, doručak, kako bi svaki dan počeo na najbolji način i, u duhu savršenog odmora, tridesetominutnu masažu po osobi po boravku - za vaše najljepše opuštanje. Naša ponuda uključuje korišćenje moderne teretane pa vaša fitnes rutina ne treba da se prekida ni tokom odmora.

Naša specijalna zimska ponuda sa početnom cijenom od 192 eura po noćenju dostupna je do 31. januara. Kako bismo vam olakšali na svaki način, ponuda takođe uključuje besplatan parking. 

Rezervišite sada i kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 932 999 i počastite sebe nezaboravnim zimskim odmorom.