BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

21 Jul 2023

Iz Portonovog se vidi Pariz: Dođite na najzabavniji događaj ljeta

Da li ste spremni za najzabavniji i najuzbudljviji dan ovog ljeta na našem primorju?

Najmlađe, ali i vas ,,starije”, u Portonovom čeka veliki broj zabavnih izazova kojima slavimo olimpijskih duh, ali i osvjetljavamo put Crne Gore ka Parizu.

3. avgust u prelijepom ambijentu na našoj obali, čeka vas druženje sa sjajnim ljudima, koji će podijeliti svoju strast prema sportu i olimpijskom pokretu, u organizaciji Portonovog i Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Igrajmo se, zajedno

Zagrijavanje za Olimpijske igre 2024. počinjemo tako što ćemo se igrati  zajedno. Više izuzetno zanimljivih zona koncipirano je tako da daju šansu svima da se pokažu.

Dječija zona spaja više različitih igara, koje će motivisati mališane da vježbaju, ali i da se druže i nadmeću. Animatori će se potruditi da imaju nezaboravne trenutke, a moći će da biraju i različite motive tokom "face paintinga".

Stariju djecu i tinejdžere čekamo u sportskoj zoni. Na mini poligonima čekaju ih brojni izazovi, puni prepreka, a nadmetanje se očekuje i na stolovima za tekbol i stoni tenis.

Kako bi motivisali sve da nam se pridruže u igri, spremili smo i zonu za roditelje. Cilj je da se zajednički djeca i roditelji nadmeću i bore, ali i da učimo djecu koliko je važna fizička aktivnost, te koliko sport može tome da doprinese.

Učimo kroz igru

Edukacija je jedan od važnih aspekata druženja u Portonovom. Zato ćemo kroz kviz pokazati koliko znamo, ali i naučiti mnogo toga novog o sportu, Olimpijskim igrama i vrijednostima koje promovišu te igre.

Djeca tu neće biti sama, dio svakog tima biće i po jedan naš sportista, što daje dodatnu draž ovom nadmetanju.

Šansu da saznate više o olimpijskom putu Crne Gore, našim sportskim uspjesima, ali i da upoznate istorijat Olimpijskih igara imate kroz izložbu fotografija.

Posjetioci će imati priliku da učestvuju u kreiranju maskote crnogorskog olimpijskog tima, kroz slikanje u našem umjetničkom kutku.

Sa najboljima i uz najbolje

Olimpijski šampion Igor Vušurović, evropski prvak Draško Brguljan, ali i brojni drugi sportisti družiće se sa djecom i gostima na ovom događaju.

Budite sa najboljima, a onda i navijajte za njih, jer im je podrška potrebna da stignu do Pariza.

Portonovi je prva stanica na putu ka Francuskoj. Osjeti duh Olimpijskih igara, pridruži nam se 3. avgust od 19 sati na Portonovi Marina trgu.