BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

12 februar 2024

Zimska čarolija se nastavlja i tokom februara u Portonovom

Februar je poznat i kao mjesec ljubavi i idealna je prilika da provedete vrijeme sa voljenom osobom. Bilo da planirate odmor, romatičnu večeru ili su vam potrebne ideje za poklon za voljenu osobu, u Portonovom imate odličan izbor.

Do kraja februara možete uživati u posebnoj ponudi za boravak u luksuznim jednosobnim rezidencijama uz divna iznenađenja. Za goste su pripremili besplatnu 30-minutnu masažu, doručak na bazi švedskog stola, besplatan pristup modernoj teretani i osigurano vlastito parking mjesto. Sve usluge uključene su u početnu cijenu od samo 176 eura za noćenje za dvije osobe i obećavaju izuzetan odmor pun udobnosti, wellnessa i ukusnih iznenađenja.

Boravak u Portonovom tokom sledećeg vikenda upotpuniće i tradicionalni Praznik mimoze. Sledećeg vikenda, u subotu 17. februara, tradicionalna povorka sa mažoretkama, Gradskom muzikom Herceg Novi, Mjesnom muzikom Đenović i trombonjerima proći će kroz Portonovi od 9 sati  45 minuta.

Portonovi restorani imaju raznoliku ponudu koja je u znaku ljubavi, ali i Praznika mimoze.

Rockfish – U novotvorenom restoranu Rockfish u okviru Portonovi Beach Club-a, za Dan zaljubljenih vas očekuju posebni meniji uz muziku uživo od 19:00. Meni za dvije osobe u ponudi je po cijeni od 75 eura do 125 eura.

Perla Square Portonovi – Od 10. do 14. februara u restoranu Perla Square u ponudi će biti poseban meni koji uključuje predjelo, glavno jelo, dezert i čašu vina po cijeni od 25 eura po osobi.

SquarePosebni meniji za nju i njega čekaju vas u restoranu Square 14. februara. Predjelo, glavno jelo i dezert uz čašu proseka u ponudi su po cijeni od 50 eura po osobi.

Od 12. do 18. februara u restoranu Maison du Monde se obilježava nedjelja ljubavi. Večera za dvije osobe (šatobrijan) i dvije čaše crvenog vina će tokom nedjelje biti u ponudi po cijeni od 44 eura. Pored ovoga, u subotu, 10. februara organizuju Gypsy Night uz poznate hitove iz Španije, Portugala, Rusije i sa Balkana, a pored muzike, planiran je i plesni performans grupe iz plesnog studija u Herceg Novom.

Restoran NOA je pripremio poseban meni povodom Dana zaljubljenih koji će biti dostupan 14. februara tokom cijelog dana po cijeni od 30 eura po osobi. Meni uključuje predjela za dijeljenje (dva ganga), glavno jelo i desert.

U restoranu Romeo & Juliet trenutno je aktuelna posebna ponuda u kojoj sve pizze sa njihovog menija možete probati uz 30% popusta, a pored toga za 14. februar su pripremili večeru uz posebne mesne i riblje menije i muziku uživo. Posjetioce će zabavljati Korablev bend, a cijena večere po osobi je 35 eura.

U restoranima Sabia (14. februar) i Tapasake (16. februar) u One&Only Portonovi hotelu, takođe će biti organizovane posebne večere povodom Dana zaljubljenih. Uz muziku uživo i posebno kreirane menije sve goste očekuju posebni pokloni. Cijena večere je 150 eura po paru.

Ako vam vam je potrebna ideja za poklon, u Portonovom biste mogli pronaći baš ono što vam je potrebno.

Prego Fashion – Butik Prego Fashion je pripremio popuste povodom Dana zaljubljenih u iznosu od 50%.

Butik MC2 Saint Barth Tenero Fashion je pripremio posebnu ponudu povodom Dana zaljubljenih, te ćete na cjelokupan asortiman brenda MC2 Saint Barth 13. i 14. februara imati -15% popusta. 

Tyche u ponudi ima veliki izbor grčkih brendova koji su prvi put objedinjeni na jednom mjestu, a trenutno nude popust na cijeli asortiman od -20% do -60%.

Salon Look by Violeta je pripremio posebne ponude pažljivo osmišljene da osvježe izgled i pruže iskustvo ekskluzivne njege svima koji se za to odluče. Dobro poznati keratin i Hydra Wella tretmani će tako sada biti na popustu od 10%, browlift tretmane je moguće uraditi po cijeni od 50 eura, a lash extension za 35 eura.

Više informacija pronađite na https://portonovi.com/me/see-do.