BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

30 Jul 2022

Veče vina u Portonovom

Drugo Portonovi veče vina organizovano je sinoć i time obradovalo brojne ljubitelje vina. Preko 30 izlagača, kako iz Crne Gore tako i regiona bilo je u prilici da svoje vinske proizvode predstavi brojnim turistima.

 Menadžerka za marketing i komunikaciju Portonovi rizorta, Adrijana Husić, iskazala je zadovoljstvo na velikoj posjećenosti ovog vinskog sajma.

“Izlagači su se predstavili u velikom broju, i zadovoljstvo nam je da jul mjesec upravo na ovaj način završavamo. Takođe, radujemo se nekim novim događajima koji će obilježiti mjesec avgust”, poručila je ona.

Sajam je obogatio muzički koncert zvijezde iz Splita, Gorana Karana, koji je svojim poznatim mediteranskim numerama zabavio sve prisutne.

“Ovo je prvi put da sam ovdje, i zaista mogu reći da je Portonovi prekrasno mjesto. Napravljeno je da na neki način ukrasi ovu obalu, i zaista izgleda svjetski”, kazao je Karan.

On je tom prilikom rekao da se, nakon velike pauze izazvane pandemijom, konačno vratio u dobro poznati ritam, koji je ispunjen mnoštvom svirki.

“Za nekih nepunih dva mjeseca obišli smo devet zemalja. Ljudi su dobre volje i zaželjeli su se svirki, kao i ja”, rekao je on.

Karan je podsjetio da je nedavno promovisao svoj novi singl “Ne da mi” na Splitskom festivalu.

“Za tu pjesmu snimili smo i spot u Visokom u Bosni i Hercegovini, i jako se radujem kada stvaram novu muziku, a pogotovo kada sam u prilici da je prezentujem publici”, kazao je.

Brojni izlagači vina ističu zadovoljstvo na ukazanoj prilici da se prezentuju na Sajmu, i time predstave svoje proizvode kako lokalnom stanovništvu, tako i brojnim turistim i posjetiocima. Iz Portonovog najavlju još mnoštvo interesantnih događaja koji će biti upriličeni tokom avgusta mjeseca.