BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

25 januar 2024

Na kojoj adresi ovog vikenda ćete naći Hungry Burger Bazar, Grčko veče i italijanske pizze? Odgovor je Portonovi.

Ako još uvijek nemate planove za vikend restorani u Portonovom su pripremili posebne ponude.

Restoran NOA  od decembra prošle godine u svom timu ima svjetski poznatog šefa kuhinje Chrisa Marea, a ove subote 27. januara organizuju “Hungry Burger Bazar” od 19 sati. U ponudi će biti različite vrste burgera od klasičnog cheesburgera sa tartufima i dimljenim sirom do posebnih veganskih, pilećih i ćurećih. Uz sve burgere gosti će probati i ručno sječeni pomfrit i njihov domaći kečap.

Maison du Monde lounge baru Portonovom vikendima organizuje svirke i tematske večeri te će tako u petak 26. januara kod njih će nastupiti Korbalëv Cover Band od 21:30, a u subotu 27. januara od 21:00 po drugi put organizuju „Grčko veče“ uz poznate balkanske hitove. Nakon njih u Maisonu vas očekuju još i GypsyNight, MamaMia Party, Around The World Party, Halloween, Kubanske i Latino noći.

U restoranu Romeo & Juliet obavezno morate probati prave italijanske pizze napravljene od Petra brašna koje proizvodi Molino Quaglia. Ovo brašno je jedinstveno i nezaobilazno u svakom receptu za autentičnu italijansku pizzu. Pored toga, za pizze biraju najkvalitetnije sastojke, kako bi zadržale autentičnost, ali i jednostavnost po kojoj je svaka pizza prepoznatljiva, a trenutno je aktuelna posebna ponuda u kojoj su sve pizze sa njihovog menija možete probati uz 30% popusta.

Ako preferirate doručak ili ručak odličan izbor je Perla Square Portonovi . Njihov švedski sto postaje simfonija ukusa uz domaće proizvode, od najkvalitetnijih pršuta do izabranih sireva i osvježavajućih salata. Tradicionalna jela, kao što su priganice, raznovrsni kolači, kroasani, domaće pite i vafli, pružaju autentično iskustvo, a pripremili su i poseban zimski meni uz različite specijalitete kao što su “piletina alla mozzarella”, “teletina Milanese”, “jagnjeći raj” i mnogi drugi koje na njihovom specijalnom meniju možete probati do marta.

Ako planirate romantičnu večeru savršen izbor je riblji restoran, Vinarija, u čijoj selekciji vina se nalazi preko 200 najboljih svjetskih etiketa iz Italije, Francuske i cijelog svijeta. Pažljivo odabrana vinska ponuda odlikuje se autentičnošću, kvalitetom i sposobnošću savršenog uparivanja s ribljim specijalitetima, pridonoseći jedinstvenom gastronomskom doživljaju.

Za više informacije posjetite www.portonovi.com.

what-address-hungry-burger-bazar-greek-night-and-italian-pizza-weekend-answer-portonovi