BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

26 decembar 2023

Dva koncerta u petak u Portonovom za uvod u Novogodišnje slavlje

Praznični bazar u Portonovom zvanično je otvoren proteklog vikenda, a ono najuzbudljivije nas tek očekuje. Michael Jackson Tribute čiji je nastup planiran za otvaranje bazara, zbog bolesti pjevača je odložen i održaće se ovog petka, 29. decembra od 18 sati. Nakon njih od 20 sati nastupiće Mostar Sevdah Reunion.

U petak u Portonovi dolazi Lenny Jay, pjevač Michael Jackson Tribute benda koji još od 2009. putuje svijetom oponašajući kralja popa. Privukao je pažnju fanova i producenata još u rodnom Brazilu, ne samo zbog sličnosti izgedom već i zbog svog glasa koji je kako navode veoma teško razlikovati od glasa Michaela Jacksona. To mu je pružilo mogućnosti za nastupe ne samo u rodnom Brazilu već i širom Evrope i Sjeverne i Južne Amerike. 

Praznična sezona u Portonovom pored bazara, prelijepe dekoracije i svakodnevnih koncerata, ove godine donosi i magične svjetlosne instalacije koje krase noćno nebo i zgrade na Marina trgu. Prema riječima direktorice marketinga i komunikacija u Portonovom Adrijane Husić, nakon jedne veoma uspješne prošlogodišnje praznične sezone, ova godine su pripremili brojne inovacije, kako bi u ovaj rizort vratili sve one goste koji su ih posjetili prošle godine, ali i, kako je kazala, privukuli neke nove.

“Prvi utisci nakon paljenja preko 20000 svjetiljki jelke koja krasi Marina trg, ali vikenda za nama koji je bio u znaku dva koncerta i svjetlosnog performansa, su više nego pozitivni. Kroz 16 dana i 16 različitih koncerata, kao i brojnih drugih aktivnosti uz svjetlosni performans svake večeri, zaista nudimo dovoljno razloga da nam se ljudi iz Crne Gore, regiona ali i šire priključe, i zajedno sa nama dočekaju 2024. godinu. Veći broj gostiju u odnosu na prošlu godinu, kako u smještajnim kapacitetima rizorta, tako i One&Only Portonovog, ali i vlasnika stanova koji će praznike provesti sa nama potvrda su da je Portonovi prepoznat kao jedna od najzanimljivijih adresa za život i boravak”, kazala je ona.

Na bazaru svoje proizvode predstavljaju neki od ugostitelja koji su posjetiocima u Portonovom poznati sa prethodnih bazara, Auntie’s House (Tetkina kućica), Koffein, La Petite Maison (Maison du Monde), One&Only Portonovi, Boka Chefs, Santa Clause Station (Idea), a tu su i oni koji se prvi put predstavljaju na ovom bazaru, Square Sweets, Square Pub i Gastro Pub 3. 

Ulaz na sve koncerte je besplatan, a da pogledate koji vas događaji očekuju u Portonovom posjetite link.