BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

29 Maj 2022

Tradicionalna EST105 regata zatvorila majska dešavanja u Portonovom

Dane koji su za nama obilježio je intenzivan raspored morskih dešavanja u Portonovom. Od 26-28. maja Portonovi je bio domaćin internacionalne regate EST105 koja je spojila Bari i Herceg Novi. U toku ova dva dana, Portonovi je privukao veliki broj jedriličara i ljubitelja jedrenja, ali i svih onih koji željno iščekuju ljetnju sezonu, koji su uživali u morskim aktivnostima i bogatom zabavnom programu koji ih je pratio.

Duh uzbudljivih morskih aktivnosti nastaviće se i od 10-12. juna, kada će biti održana  Portonovi regata “Bokeška ostrva“, i to po treći put.

Ovo je idealna prilika da se proslavi i početak rada Portonovi Yacht Club-a koji obećava da bude novi centar okupljanja ljubitelja jedrenja iz čitavog regiona, a i šire. Uz brojne aktivnosti, među kojima su i časovi jedrenja sa iskusnim jedriličarima, klub nudi brojne pogodnosti za svoje članove koje će im omogućiti da izvuku maksimum iz onoga što jedrenje nudi.

Nije slučajno da se dvije ovako velike regate odvijaju u Portonovom, kao ni da je on domaćin jedriličarskog kluba po svjetskim standardima. Portonovi Marina je uvela visoke standarde kad je boravak jahti na crnogorskom primorju u pitanju. Sa ukupno 238 vezova, marina može da primi jahte do 70m unutar i 120m van marine. Trenutna popunjenost obećava da će ove godine u njoj biti rekordan broj jahti koje će moći da imaju 24-časovni servis zaposlenih.

Upravo je sinegrija između atmosfere koju nosi Portonovi sa svojim dešavanjima i Portonovi Marine i jedriličarskog kluba ono što čini ovaj rizort posebnim. Uz to, nedavno je otvorena i Portonovi plaža koja, još od prethodnih sezona, privlači pažnju posjetilaca, a koja i zvanično najavljuje otvaranje ovogodišnje sezone. Zaposleni i organizatori već najavljenog bogatog programa ovog ljeta optimistični su da će ovo biti ljeto kada će Portonovi zasijati u svom punom sjaju.

* * *

Podsjećamo, bilo da ovog ljeta žele da iskuse sve čari Portonovog na par dana ili na duži period, gosti na raspolaganju imaju širok izbor vila i apartmana koji nude vanvremensko iskustvo života pored mora sa stilom.

Informacije o događajima dostupne su na Portonovi web stranici.

Informacije o rezervaciji smještaja - stay@portonovi.com.

Za više informacija o predstojećim dešavanjima pišite na – events@portonovi.com.