BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

30 Maj 2023

3X3 Montenegro turnir za vikend u Portonovom

3x3 Montenegro turnir biće organizovan u više gradova širom Crne Gore, a sezonu otvara 3. i 4. juna u Portonovom!

Lijepo vrijeme rezervisano je za druženje uz sport i zabavu kakvu tradicionalno priređuje 3x3 Montenegro. Nakon šest uspješnih sezona i na desetine organizovanih turnira širom Crne Gore, sezonu 2k23 organizacija će početi na Marina trgu jednog, na jednoj od najljepših crnogorskih adresa - Portonovom.

Početak dvodnevnog programa rezervisan je za 3. jun kada će u podne početi COK 3x3 Liga osnovnih škola, nakon čega nas očekuje kvalifikacioni turnir, kao i razna takmičenja za publiku.

Događaj će drugog dana, u nedjelju 4. juna, otvoriti takmičenje za djecu iz Herceg Novog, dok su za kasnije popodne planirane utakmice grupne faze i susreti najbolje plasiranih ekipa, takmičenja za publiku, zabavni program, a prije početka finala gledaćemo i revijalnu utakmicu, na kojoj će se pojaviti gost iznenađenja.

Nagradni fond za predstojeći turnir iznosi 1500 eura, od čega ekipa koja osvoji turnir dobija novčanu nagradu od 1000 eura, drugoplasirana ekipa 400 eura i dvije nagrade po 50 eura za takmičenja u trojkama i zakucavanju.
Dodatno, najbolje plasirane ekipe osvojiće i:

1. mjesto: dva noćenja u Portonovi rizortu + paket suplementacije od kompanije Level Up
2. mjesto: večera u restoranu Square Portonovi


Sve zainteresovane ekipe za učešće na 3x3 Montenegro turniru mogu se prijatiti putem linka, a prijave su otvorene do 31. maja.

Ovo je drugi put da je Portonovi domaćin 3x3 turnira. 2019. se u Portonovom nadmetalo 12 najboljih crnogorskih ekipa.

The 3x3 Montenegro Tournament in Portonovi This Weekend_alt