BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

03 Jun 2024

Spektakularnim 3X3 Portonovi 2k24 Lite Quest otvorena sezona 3X3 Montenegro

Ovogodišnja sezona 3x3 Montenegro startovala je u Portonovom, spektakularnim 3x3 Portonovi 2k24 Lite Quest turnirom na kojem su se ekipe borile za put i nastup na Challenger Poitiers u Francuskoj!

Prvo mjesto pripalo je ekipi Pirot 3x3 iz Srbije čiji sastav čine Dušan Filipović, Aleksandar Nikolić, Dragan Bjelica i Nikola Đonlić. Pored glavne nagrade, ekipa je osvojila i novčanu nagradu u iznosu od 1400 eura, kao i specijalne nagrade, vikend u Portonovom i četiri paketa suplementacije LevelUp!

Osvajanjem 3x3 Portonovi 2k24 Lite Quest-a ekipa Pirot 3x3 je osigurala i mjesto na završnom MTS 3x3 turniru u Somboru.

Menadžer Portonovi trening studija Filip Vujadinović kazao je da su dva dana uživali u sjajnom basketu.

“O tome govori i činjenica da smo imali prijavljene ekipe iz regiona i inostranstva. Zaista fenomenalne utakmice, prava sportska i fer igra”, rekao je Vujadinović.

On je ukazao na događaje koje su organizovali od početka godine, ali i najavio da će u narednom periodu organizovati Portonovi Kids Games Aqua Fun, kao i Portonovi Outdoor Workout Session trening na otvorenom. “Promocija sporta i zdravih stilova života je sada već nešto po čemu smo prepoznati kao destinacija”, istakao je Vujadinović.

On je ukazao i na projekat "Njen svijet, njena pravila" koji je realizovan prvog dana turnira sa Košarkaškim savezom Crne Gore, a na kom je preko 300 djevojčica iz više gradova Crne Gore imalo nastup.

Kapiten pobjedničke ekipe “Pirot” Dragan Bjelica kazao je da je izuzetno zadovoljstvo što su pobijedili na turniru u Crnoj Gori, podsjećajući da su 27. na svijetu.

“Borimo se na svakom turniru, dajemo sve od sebe. Pohvalio bih sve igrače, sedmi turnir nam je za redom, 35 basketa nismo izgubili, što je sigurno neki rekord”, kazao je Bjelica.

Na turniru u Portonovom učestvovalo je 12 timova iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Njemačke.