BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

19 Jul 2022

Koncert Sergeja Ćetkovića u Portonovom

Karnevali su višedecenijska tradicija u Boki Kotorskoj, a svake godine više stotina ljudi okupi se kako bi uživalo u kreativnosti maski, muzici i dobrom provodu.

Portonovi se ovog ljeta pridružuje tradiciji, budući da ove sezone privlači veliku pažnju lokalnih i inostranih gostiju bogatim zabavnim programom. Internacionalni karneval na ulicama luksuznog rizorta održaće se u subotu 23. jula sa početkom u 21h. Pored proslave koja će biti organizovana u kafićima i restoranima, posjetioce Portonovog ove večeri će zabavljati i Sergej Ćetković. Njegov koncert održaće se na glavnom, Marina square, sa početkom u 21:30h. Veoma omiljen kod domaće i regionalne publike, Sergejev koncert je već probudio veliko interesovanje. Njegov nastup svakako će biti malo drugačija verzija proslave karnevala, uz mnogo emocija i topline koju je publika navikla da osjeti na njegovim nastupima.

Osim toga, karneval će privući mnoge inostrane trupe koje će donijeti u Portonovi duh evropskih, ali i svjetskih karnevala. U ovoj večeri, zabava će biti kako za najmlađe, tako i za one malo starije, te ljubitelje dobre atmosfere, ukusne hrane i pića i druženja uz vrhunsku muziku.

Karte za koncert Sergeja Ćetkovića mogu se kupiti posredstvom GigsTix-a.