BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

22 februar 2024

Pripreme za ljeto u Portonovom uveliko u toku, već najavljena dva koncerta

Nakon uspješno organizovane zimske praznične sezone i mnogobrojnih događaja koje su organizovali restorani u Portonovom ovog mjeseca, u rizortu su već uveliko počeli i sa pripremama za ljeto. Uspjeh prošlogodišnjih događaja, i preko milion zabilježenih posjetilaca povisili su očekivanja za ovu godinu. U planu su mnogobrojni događaji: sportski, koncerti i dječiji događaji, a za sada najavljuju dva velika koncerta u julu i avgustu, koncert Symphony Orchestra – Najbolje od osamdesetih i koncert Tijane Bogićević.

Koncert Symphony Orchestra planiran je u subotu, 13. jula na Marina trgu. Projekat „Best of 80s“ (Najbolje od osamdesetih) nastao je sa željom da se mnoga popularna muzička djela toga vremena upakuju u novo ruho današnje bogate i raskošne produkcije. U kooperaciji već vrlo prepoznatljivog i jedinstvenog benda „GIFT“ i simfonijskog pop-rock orkestra „Strings ’n’ roses“ sastavljenog od istaknutih muzičara Beogradske filharmonije, a pod producentskom rukom Predraga Cvetkovića (Rock Opera, Disco Opera) nastao je projekat koji donosi ove čuvene hitove u svježim i obogaćenim simfonijskim aranžmanima violončeliste Dejana Timotijevića. Neki od hitova bendova kao što su Duran Duran, Depeche mode, Simple minds, David Bowie koji su u svoje vrijeme snimani u uslovima sa tadašnjom tehnologijom, u izvođenju koje vam priređuju „GIFT“ i „Strings ’n’ roses zvuče vanvremenski, čime definitivno potvrđuju pečat „evergreen“ hita u muzičkoj istoriji planete.

Koncert regionalne muzičke zvijezde Tijane Bogićević planiran je za 10. avgust na Marina trgu. Pop pjevačica poznata je po svojim hitovima „Bezuslovno“, „Hajde onda ništa“, „Širina“, i mnogim drugim, a prošle sedmice predstavila je svoj novi hit „Kada odem“ čime je najavila početak rada na trećem studijskom albumu.

Ova dva koncerta samo su uvertira u sve šta nas očekuju u Portonovom ovog ljeta.

Ulaz na navedene koncerte na Marina trgu će biti besplatan.

Da pogledate kalendar događaju u Portonovom, posjetite link, a za više informacija pišite na events@portonovi.com.