BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

09 Maj 2022

Portonovi – epicentar dešavanja ovog ljeta

Približavanjem ljetnje sezone, planiranje i organizacija dešavanja u Portonovom je uveliko u toku. Od koncerata i izložbi, preko modnih revija do karnevala i sportskih događaja, posjetioci i rezidenti će imati više nego dinamičnu ponudu u kojoj će moći da uživaju u mjesecima koji slijede.

Koncertom Dejan Petrović “Big Band”-a krajem aprila, u organizaciji Opštine Herceg Novi, zvanično smo i otvorili ovogodišnju sezonu događaja na otvorenom. Entuzijazam sa te večeri nastojimo da prenesemo u sve događaje koji nas čekaju, a koji obećavaju nezaboravnu sezonu.

Jedna od prvih novosti u predstojećem programu je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club koji će privući ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti. Klub priprema niz događaja i aktivnosti koji će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima.

Osim događaja otvaranja, Portonovi Yacht Club će ovog ljeta organizovati dvije regate, popularnu EST105 internacionalu regatu Bari – Herceg Novi, koja će biti održana od 26-28 maja, kao i, već dobro poznatu, III Portonovi regatu “Bokeška ostrva”, koja će se održati od 10-12. juna.

“Portonovi Yacht Club će omogućiti onima koji se još nisu oprobali u jedrenju, a to bi željeli, da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim jedriličarima”, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments. On je dodao: “Portonovi se trudi da ponudi pregršt razloga zbog kojih bi ljudi željeli da dođu i zadrže se određeni period. Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih dešavanja pored mora će ovog ljeta uživati u Portonovom. Osim toga, Tapasake Portonovi je najavio niz gostovanja svjetski poznatih imena iz svijeta muzike koja nas čekaju ovog ljeta.”

Druga po redu Portonovi Wine Night, Mediterranean Sounds, Internacionalni Karneval i Sunset Yoga samo su neki od događaja koji nas očekuju u Portonovom tokom predstojećih mjeseci.

Svi događaji će blagovremeno biti najavljeni na zvaničnim Portonovi profilima na društvenim mrežama, kao i u lokalnim i regionalnim medijima.

Bilo da želite da imate dom na obali Mediterna ili da iskusite čari luksuznog života na Jadranu boraveći nekoliko dana u nekom od apartmana ili vila, Portonovi nudi sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo življenja pored mora. Tokom čitave godine, posjetioci iz čitavog svijeta uživaju u jedinstvenoj kombinaciji luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva.

Razni kulturno-umjetnički događaji tokom godine upotpunjavaju ugođaj i jedinstveno iskustvo života u Portonovom. 

Određeni događaji mogu zahtijevati rezervacije. Za informacije kontaktirajte events@portonovi.com.

Za posebne ponude i rezervacije smještaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili pozovite +382 31 353 600.