BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

26 februar 2024

Portonovi pružio podršku Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore

Vaterpolo reprezentacija i Vaterpolo i plivački savez Crne Gore, dobili su podršku od Portonovi rizorta koji se pridružio sponzorskom pulu najtrofejnijeg sporta u Crnoj Gori.

Prošlog ljeta iz Portonovog krenuo je niz događaja koji su obilježili početak puta naših sportista do Pariza i godinu dana do Olimpijskih igara. Prepoznavajući sport kao jedan od najboljih brendova Crne Gore Portonovi daje kontinurianu podršku u promociji naših sportista i njihovih sportskih dostignuća.

“Zahvalni smo Portonovom na podršci koju nam pružaju. Naši vaterpolisti izborili su plasman na Olimpijske igre u Parizu po peti put, čime smo ispisali istoriju naše države. Naše mlađe selekcije učestvovaće na dva Evropska i jednom Svjetskom prvenstvu, i sigurni smo da ćemo i ove godine donijeti neku od medalja sa tih takmičenja. Već se krenulo i sa prirpemama za deseti jubilarni međunarodni plivački miting Montenegro Open koji će okupiti preko 400 plivača. Potpisivanje ovog sponzorstva značajno doprinosi stvaranju još boljih sportskih, finansijskih i organizacionih uslova za postizanje najboljih mogućih rezultata svih vaterpolo i plivačkih selekcija Crne Gore”, saopšteno je iz VPSCG-a.

Iz Portonovoga takođe iskazuju zadovoljstvo zbog ostvarene saradnje navodeći da ‘’je ova podrška dio kompanijske posvećenosti njegovanju lokalnih talenata, promovisanju sportskog duha i doprinosu razvoju zajednice.’’

‘’Vjerujemo u vrijednosti timskog rada, posvećenosti i takmičenja koje sportovi poput vaterpola ali i plivanja usađuju pojedincima, i drago nam je što ćemo biti partneri sa nacionalnim timom i sportistima, kako bismo im pomogli da ostvare svoje ciljeve i predstavljaju Crnu Goru na međunarodnoj sceni. Naše sponzorstvo je svedočanstvo naše vjere u moć sporta da ujedini ljude i inspiriše buduće generacije da ostvare svoje snove kako u sportu tako i van njega.’’, istako je najnoviji sponzor Vaterpolo reprezentacije i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.