BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

10 Maj 2023

Portonovi Summer Rise 2023: Spektakularni izazov na vrhuncu ljeta!

Pripremite se za nezaboravno iskustvo ovog ljeta! Triatlon klub Herceg Novi sa ponosom vas poziva na četvrto izdanje uspona na vidikovac 1. maj, koji će se održati 24. juna u svitanje.

Ove godine, zahvaljujući našim prijateljima iz Portonovog, trka nosi novo ime - Portonovi Summer Rise 2023 - i obećava još veće uzbuđenje!

Uživajte u prelijepom pogledu na hercegnovsko zaleđe i proslavite početak ljeta sa entuzijastima trčanja i planinarenja! Staza, koja se održava svake godine, vodi do prekrasnog vidikovca sa kojeg se pruža zadivljujući pogled na okolinu. Dužina staze iznosi 4 kilometra, a uspon je 340 metara - idealan izazov za sve ljubitelje aktivnog odmora.

Portonovi Summer Rise 2023 nudi dvije opcije za učesnike - trku i pješačku turu. Trka startuje u 6:00 iz Portonovog, dok pješačka tura kreće u 5:15 ujutro ispred crkve Pokrov Presvete Bogorodice u Kumboru, iznad restorana Olimpija. Pridružite se novskim triatloncima i uživajte u laganoj šetnji ili izazovnoj trci do vrha vidikovca.

Izlazak, uz zadržavanje na vrhu vidikovca i silazak, trajaće oko 2 i po sata. Bez obzira na to da li se odlučite za trku ili pješačku turu, očekuje vas nezaboravno iskustvo i netaknuta priroda.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Registrujte se na sajtu Triatlon kluba Herceg Novi:https://live.3hercegnovi.me/event/PSR23/register  i učestvujte u Portonovi Summer Rise 2023. Link za registracije će biti aktivan nakon 21. juna.  Vidimo se na vrhu!

Portonovi Summer Rise 2023: Spectacular Challenge at the Peak of Summer!