BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

04 Oktobar 2021

Portonovi ljeto - regionalni šarm i svjetski sjaj

Portonovi rizort proslavlja uspješnu ljetnju sezonu, s rekordnim brojem gostiju i posjetilaca, ali i bogatim zabavnim programom, koji je bio idealan spoj lokalne kulture i svjetski poznatih imena umjetnosti i muzike. Jedan od najvećih investicionih projekata u posljednjih nekoliko godina, koji je vrata za posjetioce otvorio samo nekoliko mjeseci prije početka pandemije, vratio se poslovanju uz ljeto za pamćenje, i po brojkama koje govore same za sebe, ali i po utiscima svih koji su bili dio ljeta u Portonovom. Uprkos pandemiji COVID-a i izazovima koje je donijela, ova sezona je ispunila sva očekivanja i postavila visoke standarde za naredni period.

Ljeto je prošlo u znaku spektakularnih događaja. Od humanitarnog bazara i karnevala, do modne revije i koncerta Gipsy Kings-a , Portonovi ovog ljeta nije bio samo esencija Crne Gore, kako kaže slogan rizorta, već su u sve aktivnosti utkane esencije luksuznog života na obali mora, gostoprimstva i novih iskustava za sve koji su odlučili posjetiti ovaj skriveni dragulj Boke. Tokom vrhunca sezone, kapaciteti u Portonovom- svih 50 stanova za iznajmljivanje, kao i prvi evropski One&Only hotel bili su potpuno popunjeni, uz trend visoke potražnje koji je trajao tokom cijelog septembra. Ovo je veliki uspjeh, posebno imajući u vidu godinu u sjenci COVID-a, koja je u velikoj mjeri uticala na ugostiteljski sektor.  

Za sve koji biraju noćni provod, Portovi je prava adresa i po završetku ljetnje sezone. U Portonovi marini kriju se barovi sa urbanom energijom i ušuškani restorani koji osvjetljavaju plavetnilo Jadrana. Uz veliku ponudu događaja, uključujući umjetničke izložbe, karnevale i koncerte, garantovano će se svi zabaviti. Podsjetimo, ponuda Portonovog sastoji se od raznovrsnih gastronomskih i ugostiteljskih iskustava, i nema sumnje da će godinama ostati u središtu društvenog života u Boki, ali i cijeloj regiji. Bez obzira na to da li žudite za šoljom najbolje kafe iz Koffeina , kuglom najfinijeg italijanskog Godo sladoleda , ili želite jedinstveno gastronomsko iskustvo u restoranima Romeo & JulietBloom ili Fusion, ponijećete samo najdivinije uspomene i poseban doživljaj za sva čula.

Poznato je da Herceg Novi ima nevjerovatnu mikroklimu i oko 200 sunčanih dana godišnje, pa šetnja po suncu, uz sladoled i uživanje u jednom od brojnih kafića na šetalištu zvuči kao pravo zadovoljstvo i tokom miholjskom ljeta. Iako je sezona u Portonovi plažnom baru završena, Perla Portonovi Square , Maison Du Monde i Oscars' goste dočekuju tokom cijele godine.

 

“Osjećam ogroman ponos i zahvalnost kada se osvrnemo na sve što smo postigli u posljednjih nekoliko mjeseci i drago nam je što smo imali nevjerovatnu ljetnju sezonu. Izuzetno smo ponosni što je promocija lokalne ponude i kulture bila tako važan dio našeg užurbanog ljetnjeg rasporeda, te se radujemo što ćemo i dalje raditi s lokalnom zajednicom na novim projektima,