BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

15 Oktobar 2021

Portonovi - raskošno iskustvo za sva čula i godišnja doba

Portonovi je domaćin brojnih atraktivnih događaja, a posjetioci uvijek mogu da istraže iskustvo drugačije od svih prethodnih, upotpunjeno ponudom smještaja, restoranima sa raznovrsnim jelima, kao i modernom umjetnošću, zabavnom i kulturnom scenom. Sve ovo je razlog više da posjetioci za jedno od narednih planiranih putovanja odaberu baš Portonovi, koji je tokom svakog godišnjeg doba jedna od najboljih i najpoželjnijih crnogorskih destinacija.

Smješten na više od 26 hektara duž jadranske obale u živopisnom Bokokotorskom zalivu, Portonovi je postavio nove standarde aktivnog odmora i života, za one koji traže najbolje. Poštujući vjekovno nasljeđe lokacije, projektni tim je uvidio da se sve buduće aktivnosti moraju fokusirati na pružanje iskustva koje će inspirisati svakog gosta, kreirajući nešto posebno za svaku generaciju gostiju i posjetilaca.

Dvije galerije u rizortu, Galerija Pizana i Popovich Gallery and Antique, s raznovrsnim i izuzetnim umjetničkim djelima probudiće maštu svakog posjetioca i predstaviti bogatu kulturnu scenu Crne Gore.

Živimo u vremenu kada smo više nego ikad fokusirani na svoje zdravlje i njegu, pa je blizina vrhunske zdravstvene usluge koju pružaju bolnica Ars Medica i apoteka Maxima, bila imperativ.

U Portonovom je čak i kupovina namirnica posebna poslastica i ugodno iskustvo. IDEA Gourmet market spaja različite gastronomske koncepte, kreirajući ponudu koja ne ostavlja ravnodušnim čak ni one sa najistančanijim ukusom. Gosti i posjetioci imaju na raspolaganju i najbolju bankarsku uslugu, zahvaljujući modernoj poslovnici Hipotekarne banke.

Ljepota i wellness ključni su elementi luksuznog života, pa Portonovi Training Studio čeka sve goste koji su ljubitelji fitnesa, u samom srcu rizorta. Ovaj iskusni tim nudi najviše standarde usluge teretane, sportskih i relaks masaža kao i grupnih aerobnih treninga i joge. Nakon treninga, svi požele njegu i uljepšavanje u studiju jedne od najboljih frizerki u zemlji - Look by Violeta.

Adriatic boat specijalizovani su za prevoz morem i njihovi čarteri i luksuzni izbor brodova će vam pružiti vrhunsko iskustvo, dok je njihov zvanični dom - Portonovi_marina mjesto ispunjeno barovima sa urbanom energijom i ušuškanim restoranima čija svjetla ističu plavetnilo Jadrana. 

Uz veliku ponudu događaja, uključujući umjetničke izložbe, karnevale i koncerte, garantovano će se svi zabaviti. Ponuda Portonovog sastoji se od raznovrsnih gastronomskih i ugostiteljskih iskustava, i nema sumnje da će godinama ostati u središtu društvenog života u Boki, ali i cijeloj regiji. Bez obzira na to da li žudite za šoljom najbolje kafe iz Koffeina , kuglom najfinijeg italijanskog Godo sladoleda, ili želite jedinstveno gastronomsko iskustvo u restoranima Romeo & Juliet, Bloom ili Fusion, ponijećete samo najdivinije uspomene i poseban doživljaj za sva čula.

Za sve one koji vole manje kalorija, s iznenađujuće bogatim ukusom, restoran zdrave hrane, Marketo dočekuje goste svježim proizvodima koji će postati dio vaše zdrave rutine.

Poznato je da Herceg Novi ima nevjerovatnu mikroklimu, pa šetnja po suncu, uz sladoled i uživanje u jednom od brojnih kafića na šetalištu zvuči kao pravo zadovoljstvo i tokom miholjskom ljeta. Iako je sezona u Portonovi plažnom baru završena, Perla Portonovi SquareMaison Du Monde i Oscars' goste dočekuju tokom cijele godine.

Za sve ljubitelje mode koji kalorije od svih delicija preferiraju da potroše u šopingu, multi brend prodavnica Tenero Fashion predstavnik je i distributer vodećih talijanskih modnih brendova. Mornarske pruge i tamnoplava boja zaštitni su znakovi brenda Aqua, jedine prodavnice koja vam je potrebna na putu do mora.

Neke aktivnosti i događaji u Portonovom rezervisani su samo za odrasle, pa je međunarodni vrtić s licenciranom metodologijom rada sa djecom prava adresa na kojoj mogu uživati naši najmlađi gosti, dok se njihovi stariji članovi porodice bezbrižno provode. Visoko kvalifikovani tim edukatora i saradnika u Montekids Portonovi pružiće najmlađima ugodan boravak i tretirati svako dijete kao jedinstvenu ličnost.

Tokom cijele godine putnici iz cijelog svijeta mogu uživati u ovom izvanrednom mjestu na jadranskoj obali, smještenom između mora i lijepo uređenih vrtova. Raznovrsna ponuda i program bogat događajima mame goste da posjete Portonovi i steknu jedinstveno iskustvo tokom svakog godišnjeg doba.