BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

15 Oktobar 2021

Portonovi – raskošna praznična magija

Portonovi je domaćin brojnih atraktivnih događaja, a posjetioci uvijek mogu da istraže iskustvo drugačije od svih prethodnih, upotpunjeno ponudom smještaja, restoranima sa raznovrsnom ponudom, kao i modernom umjetnošću, zabavnom i kulturnom scenom. Sve ovo je razlog više da posjetioci za jedno od narednih planiranih putovanja odaberu baš Portonovi, koji je tokom svakog godišnjeg doba jedna od najboljih i najpoželjnijih crnogorskih destinacija.

Smješten na više od 26 hektara duž jadranske obale u živopisnom Bokokotorskom zalivu, Portonovi je postavio nove standarde aktivnog odmora i života, za one koji traže najbolje. Poštujući vjekovno nasljeđe lokacije, projektni tim je uvidio da se sve buduće aktivnosti moraju fokusirati na pružanje iskustva koje će inspirisati svakog gosta, kreirajući nešto posebno za svaku generaciju gostiju i posjetilaca.

Putnici iz cijelog svijeta mogu uživati u ovom idiličnom mjestu na jadranskoj obali, smještenom između mora i lijepo uređenih vrtova, jer donosi čari života 365 dana u godini. Raznovrsna ponuda i program bogat događajima mame goste da posjete Portonovi i steknu jedinstveno iskustvo tokom svakog godišnjeg doba.

Ipak, mjesto koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim tokom cijele godine, postaje dom posebne magije i prazničnih čudesa pod svečanim lampionima i ukrasima. Od decembra svjetla će biti jača, ukrasi veći, a praznični duh ući će u svaki kutak rizorta, kroz Portonovi praznični bazar, dnevne koncerte i zabavu za svaku generaciju. Raznovrsni događaji, zabava i nesvakidašnje proslave, uz blagi povjetarac sa mora, pružiće nezaboravnu proslavu. A kada sunce zađe, zabava neće prestati. Izaberite jedan od lokala duž marine dok noć ispunjava zabava svjetske klase, internacionalna kuhinja, šampanjac i nesvakidašnji kokteli u izobilju.

Bilo da se radi o romantičnom odmoru u dvoje ili višegeneracijskom odmoru za cijelu porodivu, welness druženju sa prijateljima ili posebnom iznenađenju za djecu, Portonovi kao destinacija savršeno odgovara svim gostima. Ove zime svi mogu da se odmore i dožive najradosnije doba godine sa svojim najmilijima, daleko od gužve i gradske vreve. Gledajte kako kaleidoskopska svjetla dodaju boju noćnom nebu i šapnite svoje želje za 2022.


Istražite Portonovi

Dvije galerije u rizortu, Galerija Pizana i Popovich Gallery and Antique, s raznovrsnim i izuzetnim umjetničkim djelima, probudiće maštu svakog posjetioca i predstaviti bogatu kulturnu scenu Crne Gore.

Živimo u vremenu kada smo više nego ikad fokusirani na svoje zdravlje i njegu, pa je vrhunska zdravstvena usluga, poput bolnice Ars Medica i apoteke Maxima, bila imperativ.

U Portonovom je čak i kupovina namirnica posebna poslastica i ugodno iskustvo. IDEA Gourmet market spaja različite gastronomske koncepte, kreirajući ponudu koja ne ostavlja ravnodušnim čak ni one sa najistančanijim ukusom. Gosti i posjetioci imaju na raspolaganju i najbolju bankarsku uslugu, zahvaljujući modernoj poslovnici Hipotekarne banke.

Ljepota i wellness ključni su elementi luksuznog života, pa Portonovi Training Studio čeka sve goste koji su ljubitelji fitnesa, u samom srcu rizorta. Ovaj iskusni tim nudi najviše standarde usluge teretane, sportskih i relaks masaža kao i grupnih aerobnih treninga i joge. Nakon treninga, svi požele njegu i uljepšavanje u studiju jedne od najboljih frizerki u zemlji - Look by Violeta.

Adriatic boat specijalizovani su za prevoz morem i njihovi čarteri i luksuzni izbor brodova će vam pružiti vrhunsko iskustvo, dok je njihov zvanični dom - Portonovi_marina mjesto gdje se kriju barovi sa urbanom energijom i ušuškani restorani koji osvjetljavaju plavetnilo Jadrana.

Uz veliku ponudu događaja, uključujući umjetničke izložbe, karnevale i koncerte, garantovano će se svi zabaviti. Ponuda Portonovog sastoji se od raznovrsnih gastronomskih i ugostiteljskih iskustava, i nema sumnje da će godinama ostati u središtu društvenog života u Boki, ali i cijeloj regiji. Bez obzira na to da li žudite za šoljom najbolje kafe iz Koffeina , kuglom najfinijeg italijanskog Godo sladoleda, ili želite jedinstveno gastronomsko iskustvo u restoranima Romeo & Juliet, Bloom ili Fusion, ponijećete samo najdivinije uspomene i poseban doživljaj za sva čula.

Za sve one koji vole manje kalorija, s iznenađujuće bogatim ukusom, restoran zdrave hrane Marketo dočekuje goste svježim proizvodima koji će postati dio vaše zdrave rutine.

Poznato je da Herceg Novi ima nevjerovatnu mikroklimu i oko 200 sunčanih dana godišnje, pa šetnja po suncu, uz sladoled i uživanje u jednom od brojnih kafića na šetalištu zvuči kao pravo zadovoljstvo i tokom miholjskom ljeta. Iako je sezona u Portonovi plažnom baru završena, Perla Portonovi Square , Maison Du Monde i Oscars' goste dočekuju tokom cijele godine.

Za sve ljubitelje mode koji kalorije od svih delicija preferiraju da potroše u šopingu, multi brend prodavnica Tenero Fashion predstavnik je i distributer vodećih talijanskih modnih brendova. Mornarske pruge i tamnoplava boja zaštitni su znakovi brenda Aqua, jedine prodavnice koja vam je potrebna na putu do savršene plaže. Još jedno modno putovanje, sada kroz različite brendove, očekuje goste u butiku Tyche, koji se nalazi u jednoj od najistaknutijih rezidencija u Marini.

Neke aktivnosti i događaji u Portonovom rezervisani su samo za odrasle, pa je međunarodni vrtić s licenciranom metodologijom rada sa djecom prava adresa na kojoj mogu uživati naši najmlađi gosti, dok se njihovi stariji članovi porodice bezbrižno provode. Visoko kvalifikovani tim edukatora i saradnika u Montekids Portonovi pružiće najmlađima ugodan boravak i tretirati svako dijete kao jedinstvenu ličnost.