BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

10 April 2023

Portonovi Kids’ Games

U okviru PROLJEĆNE SAGE u Portonovom će 30. aprila biti organizovan Portonovi Kids’ Games koji će zabaviti i razigrati najmlađe posjetioce. Uzbudljivi poligoni i zabave za djecu od 0 do 12 godina će upotpuniti već sadržajni program koji prati ovogodišnji proljećni bazar. Djeca će se takmičiti u sledećim kategorijama:

  1. Puzijada (0-1 godine) - Za bebe koje mogu samostalno da puze. Jedan roditelj može bebu ispratiti na startu, a drugi roditelj može sačekati bebu na kraju staze; jedan roditelj može uraditi i jedno i drugo. Takmičenje u ovoj kategoriji je revijalnog karaktera, a cilj je da promoviše zdrave stilove života, čak i prije nego li beba napravi prvi samostalni korak.
  2. Poligon spretnosti (1-3 godine) - Za sve djevojčice i dječake koji žele da se oprobaju u poligonu jednostravnih kretnih struktura, a da se pri tome dobro zabave. Provjeravamo razvoj motorike. Po potrebi, roditelji mogu pomoći mališanima da savladaju poligon, ali instruktori će svakako biti tu. Takmičenje u ovoj kategoriji je revijalnog karaktera.
  3. Takmičarski poligon spretnosti (4 i 5 godina) - Provjerićemo brzinu, ali i preciznost prolaska poligona, sastavljenih uglavnom od jednostavnih kretnih elemenata sa suplementacijom kompleksijih kretnih struktura. Instruktori i mjerioci vremena će asistirati djeci ukoliko to bude potrebno
  4. Kompleksniji takmičarski poligon spretnosti (6 i 7 godina) - Kretni zadaci će biti sastavljeni od elemenata gimnastike, atletike, sportskih igara, i elemenata rješavanja zadatka u “suvivor stilu”. Zabava u ovom poligonu je zagarantovana, a najspretniji će se izdvojiti.
  5. BlazePod turnir (8 - 12 godina) Djeca se takmiče u grupama od troje. Brzina reakcije, agilnost i spretnost će odrediti pobjednika grupe, a pobjednik ide u sledeći krug dok ne ostane samo jedan. Definitivno zanimljiva disciplina i napraviće veću razliku u odnosu na ostale poligone.

Kotizacija za učešće iznosi 10.00 EUR.

Prijave za Portonovi Kids’ Games su na linku.