BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

15 Jul 2023

Portonovi nastavlja da bilježi sjajnu posjećenost: Nina Badrić sinoć priredila koncert za pamćenje

Portonovi nastavlja da ulaže u manifestacioni turizam i u julu i avgustu mjesecu, te je za ostatak sezone najavljeno mnoštvo koncerata i sportskih dešavanja. Novi u nizu uspješnih događaja koje je tim Portonovog organizovao je čarobni koncert regionalne zvijezde Nine Badrić, koji je sinoć održan na Portonovi Marina trgu.

 Ideja vodilja je da se organizuju manifestacije koje će biti interesantne kako ljudima iz Crne Gore, tako i posjetiocima koji dolaze iz različitih zemalja svijeta, objašnjava direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić.

“Dešavanja koja smo do sada organizovali izazvala su stvarno pozitivne reakcije, kako posjetilaca, tako i ljudi koji žive u Portonovom. Sve to za nas predstavlja dodatni podstrek da nastavimo i da upravo kroz ove aktivnosti produžimo samu turističku sezonu,” ističe Husić.

Da je ova strategija zaista uspješna pokazuju podaci o velikoj posjećenosti rizorta u prethodnom periodu, a koji nadmašuju rezultate iz referentnih godina.

“Posebno nas raduje što bilježimo sve veću posjećenost, gotovo 30% veću u odnosu na prethodnu godinu, što je za Portonovi izuzetno važno, s obzirom da nam je 2022. referentna godina,” dodala je direktorica marketinga i komunikacija.

Veliko interesovanje mnogobrojne publike nastavljaju da privlače muzički koncerti, a među velikim zvijezdama koje je Portonovi već ugostio ove godine nalaze se Jelena Rozga, Amira Medunjanin, Petar Grašo, a sinoć je svoj veliki povratak na scenu rizorta napravila hrvatska pjevačica Nina Badrić.

“Moram priznati da sam prije nekoliko godina u Portonovom imala tu čast otvoriti ovo prekrasno zdanje zajedno sa Gipsy Kings-ima i da sam se sada rado vratila jer znam da će biti predivno,” kazala je Badrić prije nastupa.

Na sinoćnjem koncertu za pamćenje, velika regionalna zvijezda prepoznatljivog sentimenta napravila je presjek svoje skoro trideset godina duge karijere, a na repertoaru se pronašlo za svakoga po nešto. Publika, koju su činili predstavnici svih generacija, imala je priliku da uživa u hitovima kao što su “Nek ti bude kao meni”, “Dani i godine”, “Čarobno jutro”, “Dodiri od stakla”, ali i izvođenju nove hit pjesme “Nemoj” koju je Badrić snimila u saradnji sa Petrom Grašom.

“Pjesma “Nemoj” je u samo dvije sedmice od kad je objavljena već skupila preko million pregleda, što mi je veliki ponos i sreća. Saradnja sa Petrom je bila predivna, divno je raditi sa prijateljem sa kojim se tako dobro razumiješ, i kog poznajem dugi niz godina, te je nama dvoma to bila radost i duga želja koju smo sebi sada ostvarili,” ispričala je talentovana pjevačica.

Publika je pokazala da već zna tekst i ove pjesme, a sjajna energija je vladala tokom cijelog konceta. Badrić je dokazala zbog čega važi za jednu od najvećih regionalnih zvijezda, što je publika nagradila gromoglasnim aplauzom.

Uživanje u kvalitetnoj muzici iz regiona nastaviće se večeras koncertom hrvatskog sastava Detour koji će nastupiti na Marina trgu sa početkom u 21:30h, a posjetioce rizorta i u narednom periodu očekuje bogat kulturno-zabavni program.

“Posebno smo ponosni i na dva velika, simfonijska, tribute koncerta, posvećena grupama ABBA (21. jul) i Queen (5. avgust), kao i na koncert velikih zvijezda, Barcelona Gipsy balKan Orchestra, koji će 9. avgusta takođe nastupiti u Portonovom. Osim svih ovih dešavanja, svi naši zakupci i restorani koji se nalaze u Portonovom imaju gotovo svakog dana neki program i to zaista čini da Portonovi bude adresa na kojoj treba da budete ove godine,” saopštila je direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić.