BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

15 Avgust 2024

Uz koncert Tijane Bogićević Portonovi obilježio peti rođendan

Portonovi Marina trg je 10. avgusta odisao rođendanskom energijom uz muziku Tijane Bogićević.

Koncert je okupio brojne posjetioce i goste rizorta koji su uživali uz dobro poznate melodije umjetnice i nekadašnje učesnice Evrovizije.

Tijana je oduševljena ljepotom Portonovi rizorta i kako je kazala, imala je dosta vremena da se posveti obilasku.

“Oduševljena sam ovim luksuzom i ljepotom. Raduje me što i ovaj dio crnogorske obale ima jedan ovakav svjetski kompleks”, rekla je prije koncerta.

Kako je istakla, njena muzika i ne može da se svrsta u komercijalnu, te je ovo ljeto za nju kombinacija probranih nastupa i odmora.

“S obzirom da se bavim pop muzikom i da su moji nastupi pretežno fokusirani na koncerte a ne na klasične klupske svirke, mi nemamo toliko puno nastupa koliko imaju neki drugi žanrovi. Ja biram gdje ću da se pojavim”, rekla je Tijana.

Govoreći o svojim pjesmama, koje su u prethodnom periodu razgalile brojna ženska srce, ona je istakla da uvijek pažljivo bira melodiju i tekst.

“Na kraju uvijek pobjedi intuicija i nešto što mene navede na neku emociju. Nismo baš uvijek u istim emocijama kao što je pjesma, ali ako ona uspije u meni da izazove nešto što nije svojstveno mom trenutnom stanju, onda znam da je to pravi izbor”, poručila je ona.

Podsjetimo, Portonovi rizort je od svog otvaranja 2019. godine promijenio izgled crnogorskog tržišta nekretnina i luksuznog života i postavio nove standarde usluga koje gosti očekuju od rizorta sa pet zvjezdica, ali i Crne Gore kao destinacije.

Od luksuznih nekretnina, moderne marine, vrhunskih wellness i fitnes objekata do atraktivnih restorana sa ponudom različitih svjetskih kuhinja i ekskluzivnih butika, svaki dio Portonovog je osmišljen tako da nudi izuzetan stil života. Portonovi nudi sadržaj svjetske klase koji zadovoljavaju različite potrebe kako stanovnika, tako i gostiju i posjetilaca.