BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

17 Jul 2021

Portonovi karneval

Ulice i trgovi Portonovog će oživjeti duh festivala tokom veličanstvene noći pod maskama, a uz brojne nastupe i vizualno prijemčiv program koji će biti organizovan. Mjesna muzika Đenovići otvoriće Portonovi karneval paradom uz pratnju „Feštađuna“, poznatih po karnevalskoj tradiciji i manifestacijama sada već 15 godina. Za one koji dođu nespremni, maske će se dijeliti na tri lokacije širom Portonovog.

Nekoliko grupa „Feštađuna“ zabavljaće posjetioce Portonovog i goste u kafićima i restoranima, a u 23 časa biće upriličena završna parada. Perla Portonovi Square, Koffein i Maison du Monde biće epicentar dobre zabave uz bendove i muziku uživo koja će upotpuniti ovu uzbudljivu noć.


„Karnevali pod maskama su vjekovima važan dio tradicije ovog regiona, pa organizujemo još jedan dan za pamćenje, sa modernim prizvukom. Ne možemo, a da se ne našalimo da će maske po prvi put tokom dužeg perioda imati pozitivnu konotaciju i nadamo se da će se svi posjetioci lijepo provesti. Portonovi je jedna od najprestižnijih destinacija u ovom dijelu Evrope, i naš je zadatak da organizujemo uzbudljive događaje koji će zabaviti naše goste, ali i lokalno stanovništvo koje je važan dio svakog našeg plana i aktivnosti “, izjavio je Rašad Alijev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments.

Ovo je samo jedan od brojnih julskih događaja u Portonovom. Predstojeći događaji i muzički nastupi biće najavljeni na profilima Portonovi društvenih mreža i putem lokalnih i regionalnih medijskih kanala.


Pozivamo vas da nam se pridružite na Portonovi karnevalu, u subotu 17. jula, od 20.00 do 24.00 časa.


Napomena: Događaj je organizovan uz poštovanje svih propisanih mjera u cilju prevencije i suzbijanja COVID19 infekcije, stoga molimo posjetioce da se istih i pridržavaju.