BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

05 Septembar 2022

Portonovi akvatlon 11. septembra: Odličan početak za rekreativce, nešto drugačije za iskusne triatlonce

U saradnji sa Triatlon klubom Herceg Novi, Portonovi akvatlon će se održati prvi put u nedjelju 11. septembra u Portonovi rizortu. Osim takmičenja u sprint akvatlon distanci od 1000m plivanja i 5000m trčanja biće organizovano i plivačko takmičenje u otvorenim vodama na 1000m za sve one koji preferiraju isključivo plivačke discipline.

Akvatlon je pravi način da početnici i rekreativci uđu u svijet multisporta, a za iskusne triatlonce ovakav format predstavlja odličnu priliku da dodaju nešto drugačije svojoj ustaljenoj takmičarskoj i trening rutini.

Ovaj sportsko-rekreativni događaj ima humanitarni karakter imajući u vidu da je sav prihod od učesničkih kotizacija namijenjen u humanitarne svrhe. Akvatlon je ujedno i jedinstvena prilika da upoznate Portonovi iz potpuno drugačije perspektive obzirom da se kompletna plivačka disciplina odvija uz samu obalu, a trkačka disciplina glavnim ulicama ovog luksuznog rizorta do helidroma na najjužnijem dijelu Portonovi marine, dok se cilj trke nalazi na Marina trgu.

Prijave su otvorene na https://3hn.live/portonovi a više informacija o samom takmičenju možete naći na Facebook event stranici Portonovi Aquathlon 2022.

Kombinacija dva bazna sporta, plivanja i trčanja, čine jednu od najjednostavnijih a ujedno i jednu od najatraktivnijih formi multisport discipline pod nazivom akvatlon (eng. aquathlon) koja se u osnovnom formatu sastoji od 1000m plivanja i 5000m trčanja.