BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

27 Mart 2023

Portonovi, uzbudljiv proljećni program pod nazivom ''Proljećna saga''

Nakon veoma uspješne Praznične sezone, Portonovi priprema uzbudljiv set događaja kojima se ozvaničava početak sezone i ljepših, sunčanih dana. 

Proljećna saga se održava od 28. aprila do 7. maja na Marina trgu.

Proljećni bazar biće raznovrsniji nego ikada, i trajaće čitavih 10 dana. Imaćete priliku da posjetite šarmantne bazarske kućice i prepustite se raznim ukusnim jelima, od slatkih palačinki do sočnih burgera i pice, uz izbor osvježavajućih pića koji će takođe biti na raspolaganju da upotpune vaše kulinarsko iskustvo.

Ovaj događaj će otvoriti lokalni DJ Danilo Radusinović i zagrijati atmosferu, a već sljedeće večeri možete zaplesati uz latinoameričke zvuke i plesne nastupe kubanskih plesača, salsu, tango i mnoge druge stilove. 

Ljubitelje naših dobropoznatih starih automobila i jugonostalgije, obradovaće tura Ex-Yu automobilima od Portonovog to Titove vile i nazad, u perfektno očuvanim vozilima. Osim toga, “Mirror Crew” animatori postaraće se za odličnu zabavu i fascinantne vizualne efekte, praćeni talentovanim lokalnim bendovima i DJ-evima. Uživaćete na svježem vazduhu i u dužim proljećnim danima uz zvuke tradicionalnih bokeljskih klapa po naselju kao i ostalih večernjih muzičkih nastupa.

Za najmlađe će biti organizovan poseban program koji uključuje šarenolike aktivnosti, uključujući zabavne igre na otvorenom i koncerte raspjevanih dječjijih horova. 

Od muzičkih nastupa tokom Proljećne sage, izdvaja se koncert jedne od najpopularnijih zvijezda regiona – Jelene Rozge, koja će nastupiti sa svojim bendom 1. maja na Marina trgu Portonovog.

Proljećna saga je tek prvi u nizu uzbudljivih događaja koje Portonovi sprema ovog proljeća i ljetnje sezone, a više informacija možete dobiti na web stranici i prateći Portonovi na društvenim mrežama.

Uz bogat sadržaj događaja, Portonovi je obezbjedio i eksluzivne ponude za iznajmljivanje, koje će učiniti vaš boravak pristupačnijim i ugodnijim. Izdvajaju se posebni popusti za smještaj, doručak, parking, pristup teretani i besplatnu masažu. Ako želite da iskusite luksuzni boravak, ovo je sjajna prilika da se prepustite, opustite i uživate u svim pogodnostima koje Portonovi nudi.  

Za više informacija o boravku, kontaktirajte stay@portonovi.com.

Za više informacija o samim događajima ove sezone, pišite na events@portonovi.com


An-exciting-spring-program-called-spring-saga-in-Portonovi