BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

12 Jun 2021

II Portonovi regata "Bokeška ostrva"

II Portonovi regata „Bokeška ostrva“ okupila je 37 jedrilica i preko 250 zaljubljenika u jedrenje. Manifestacija je trajala tri dana, od 11. do 13. juna 2021, tokom kojih su se jedriličari takmičili u dvije rute i družili tri noći. 

Okretnica na prvoj ruti bilo je ostrvo Mamula, a na drugoj moreuz Verige. Rute su obuhvatile većinu ljepota Boke Kotorske, gdje su naši jedriličari uživali u umjetnosti jedrenja, ali i u umjetnosti crnogorskog pejzaža.

Noći su bile rezervisane za muziku, ples i osvježenje. Naši domaćini sve tri večeri bili su Koffein bar Portonovi na „Noći piva i koktela“ i Portonovi Beach Club na „Večeri degustacije vina“.

Događaj je svečano zatvoren u restoranu Perla Square gdje je održana i dodjela nagrada. Najbrži učesnici nagrađeni su peharima, medaljama i nagradama naših sponzora - BMW Voli Motors, Hipotekarna banka, Entext, Asmira & Co, Compania de Vinos, DNS Nautika, Koffein bar, restoran Perla Square, Portonovi Beach Club.

Nadamo se da ste se lijepo proveli u Portonovom. Hvala vam što ste učinili ovu manifestaciju događajem za pamćenje.

Vidimo se u junu 2022. Rezultati regate dostupni su za preuzimanje.