BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

01 Novembar 2021

Portonovi - arhitektonsko veličanstvo idealno za proslavljanje života

Portonovi je domaćin brojnih atraktivnih događaja, a posjetioci uvijek mogu da istraže iskustvo drugačije od svih prethodnih, upotpunjeno ponudom smještaja, restoranima sa raznovrsnim jelima, kao i modernom umjetnošću, zabavnom i kulturnom scenom. Smješten na više od 26 hektara duž jadranske obale u živopisnom Bokokotorskom zalivu, Portonovi je postavio nove standarde aktivnog odmora i života, za one koji traže najbolje. Poštujući vjekovno nasljeđe lokacije, projektni tim je uvidio da se sve buduće aktivnosti moraju fokusirati na pružanje iskustva koje će inspirisati svakog gosta, kreirajući nešto posebno za svaku generaciju gostiju i posjetilaca.


USLUGE ZDRAVLJA, NJEGE I WELNESSA NA KORAK OD VAS

Živimo u vremenu kada smo više nego ikad fokusirani na svoje zdravlje i njegu, pa je blizina vrhunske zdravstvene usluge koju pružaju bolnica Ars Medica i apoteka Maxima, bila imperativ.

Ljepota i wellness ključni su elementi luksuznog života, pa Portonovi Training Studio čeka sve goste koji su ljubitelji fitnesa, u samom srcu rizorta. Ovaj iskusni tim nudi najviše standarde usluge teretane, sportskih i relaks masaža kao i grupnih aerobnih treninga i joge. Nakon treninga, svi požele njegu i uljepšavanje u studiju jedne od najboljih frizerki u zemlji - Look by Violeta.


MARINA - DOM ZA BRODOVE I SRCE ZABAVE

Portonovi_marina mjesto je ispunjeno barovima sa urbanom energijom i ušuškanim restoranima čija svjetla ističu plavetnilo Jadrana. Ponuda Portonovog sastoji se od raznovrsnih gastronomskih i ugostiteljskih iskustava, i nema sumnje da će godinama ostati u središtu društvenog života u Boki, ali i cijeloj regiji. Bez obzira na to da li žudite za šoljom najbolje kafe iz Koffeina , kuglom najfinijeg italijanskog Godo sladoleda, ili želite jedinstveno gastronomsko iskustvo u restoranima Romeo & Juliet, Bloom ili Fusion, ponijećete samo najdivinije uspomene i poseban doživljaj za sva čula.

Za sve one koji vole manje kalorija, s iznenađujuće bogatim ukusom, restoran zdrave hrane, Marketo dočekuje goste svježim proizvodima koji će postati dio vaše zdrave rutine.

Poznato je da Herceg Novi ima nevjerovatnu mikroklimu, pa šetnja po suncu, uz sladoled i uživanje u jednom od brojnih kafića na šetalištu zvuči kao pravo zadovoljstvo i tokom miholjskom ljeta. Iako je sezona u Portonovi plažnom baru završena, Perla Portonovi Square , Maison Du Monde i Oscars' goste dočekuju tokom cijele godine.


NEZABORAVNO UŽIVANJE U ŠOPINGU I UMJETNOSTI

U Portonovom je čak i kupovina namirnica posebna poslastica i ugodno iskustvo. IDEA Gourmet market spaja različite gastronomske koncepte, kreirajući ponudu koja ne ostavlja ravnodušnim čak ni one sa najistančanijim ukusom. Gosti i posjetioci imaju na raspolaganju i najbolju bankarsku uslugu, zahvaljujući modernoj poslovnici Hipotekarne banke.

Za sve ljubitelje mode koji kalorije od svih delicija preferiraju da potroše u šopingu, multi brend prodavnica Tenero Fashion predstavnik je i distributer vodećih italijanskih modnih brendova. Mornarske pruge i tamnoplava boja zaštitni su znakovi brenda Aqua, jedine prodavnice koja vam je potrebna na putu do mora. Još jedno modno putovanje, sada kroz različite brendove, očekuje goste u butiku Tyche, koji se nalazi u jednoj od najistaknutijih rezidencija u Marini.

Dvije galerije u rizortu, Galerija Pizana i Popovich Gallery and Antique, s raznovrsnim i izuzetnim umjetničkim djelima probudiće maštu svakog posjetioca i predstaviti bogatu kulturnu scenu Crne Gore.

Neke aktivnosti i događaji u Portonovom rezervisani su samo za odrasle, pa je međunarodni vrtić s licenciranom metodologijom rada sa djecom prava adresa na kojoj mogu uživati naši najmlađi gosti, dok se njihovi stariji članovi porodice bezbrižno provode. Visoko kvalifikovani tim edukatora i saradnika u Montekids Portonovi pružiće najmlađima ugodan boravak i tretirati svako dijete kao jedinstvenu ličnost.


PRAZNIČNA SEZONA – INSPIRATIVNO DRUGAČIJA PROSLAVA NOVE GODINE


Veliki broj događaja, uključujući umjetničke izložbe, karnevale i koncerte, zabava je za sve. Tokom cijele godine putnici iz cijelog svijeta mogu uživati u ovom izvanrednom mjestu na jadranskoj obali, smještenom između mora i lijepo uređenih vrtova. Raznovrsna ponuda i program bogat događajima mame goste da posjete Portonovi i steknu jedinstveno iskustvo tokom svakog godišnjeg doba.

Ipak, Portonovi postaje mjesto posebne magije i prazničnih čudesa ispod lampiona i ukrasa. Ove godine svjetla će biti jača, ukrasi veći, a praznični duh ući će u svaki kutak rizorta, kroz Portonovi praznični bazar, dnevne koncerte i zabavu za svaku generaciju. Nazdravite željama da nova godina donese samo radost na najspektakularnijoj lokaciji na Jadranu i proslavite nove početke uživajući u bogatom izboru internacionalne kuhinje i najboljem izboru pića. Bilo kao gost u nekom od stanova za izdavanje ili kao posjetilac, novogodišnji program Portonovog će ovu godinu privesti kraju na najbolji mogući način.