BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

08 Jul 2023

Frauscher Boats u Portonovom

Adriatic Boat, sa svojim partnerom RR Yachts najavljuje  novu kancelariju u Portonovom, koja će crnogorskom tržištu omogućiti direktan pristup portfoliju Frauscher motornih jahti. Sa ovom novom kancelarijom, kupci sada imaju lokalni kontakt sa kompanijom Frauscher Boats.

Smješten u Herceg Novom na samom ulazu u svjetlucave vode Bokokotorskog zaliva, Portonovi je ogromno nautičko igralište koje je odavno omiljeno mjesto ljubitelja kako jedrenja, tako i motornih brodova, koje izdaleka privlače njegove mirne vode i stabilni, pouzdani vjetrovi. Takođe je savršena polazna tačka za istraživanje netaknute jadranske obale na Frauscher motornom brodu.

Portonovi je vrhunska matična luka i za najzahtjevnije vlasnike, goste i posadu. Ima mnogo toga da ponudi: prefinjene restorane, šoping  u buticima na obali sa mnogim luksuznim brendovima, mjesta za korporativne ili privatne događaje, raskošne nekretnine i suptilni duh slobodnog, luksuznog i kosmopolitskog. Postao je savršena zajednica za jahting.

„Portonovi nije samo popularna turistička atrakcija i luksuzi rizort, već privlači i vlasnike jahti iz cijelog svijeta. Smješten u srcu Južne Evrope, sa prijatnom klimom i opuštenim lokalnim načinom života, ovaj prelijepi dio jadranske obale već postaje poznat kao nova rivijera. Sa 240 vezova i predivnim okruženjem, savršeno je mjesto za predstavljanje vrhunskih luksuznih jahti međunarodnim entuzijastima jahtinga. Nova prodajna lokacija će omogućiti izvođenje prelijepih testova u zalivu, za na primjer, Frauscher 858 Phantom Air. Postavljamo novu bazu u saradnji sa našim partnerom Adriatic Boat, sa uspostavljenom pozicijom na lokalnom tržištu. Dijelimo uzbuđenje zbog novog poduhvata“, objašnjavaju suosnivač kompanije Adriatic Boat, Filip Perišić i suosnivač kompanije RR Yachts, Rafal Lenartovski.

Adriatic Boat i RR Yachts sa ponosom ponovo predstavljaju Frauscher Boats u Crnoj Gori. Renomirani austrijski porodični brend, kojem su inovacije i vrhunski dizajn duboko ukorijenjeni u DNK. Čiste linije, jedinstven stil i visok kvalitet karakterišu sve Frauscher Boats modele. Oni se mogu pohvaliti ne samo ekskluzivnom estetikom već i jedinstvenošću. Svaki detalj je napravljen sa najvećom pažnjom i u skladu sa zahtjevima kupca. Naravno da je moderan i udoban, ali spreman i da vas iznenadi brzinom, stabilnošću i odličnim performansama. Pedantno izgrađeni motorni brodovi među najljepšima su za krstarenje mirnim crnogorskim primorjem i nije ni čudo što njihova popularnost raste.

Uživajte u krstarenju Jadranskom obalom na suncu i na vodi. Sunčanje na toplom sunčanom danu tokom krstarenja oko zaliva na Frauscher brodu jedan je od najljepših osjećaja. Ništa se ne može porediti sa udisanjem svježeg vazduha uz blagi povjetarac. To je savršen način da uživate u kvalitetnom vremenu sa prijateljima i porodicom. Naročito ako imate brod napravljen sa zabavom u vidu, kao što je Fraucher. Dobra hrana je sastavni dio krstarenja, a planovi kuda ćete proći često su fokusirani na lokacije restorana. Ima li boljeg načina da dođete do svog omiljenog primorskog restorana na večeru nego da krenete na krstarenje zalaskom sunca?

Ako želite da vidite Frauscher u prirodnom staništu, vaš najbolji izbor je Portonovi marina u Bokokotorskom zalivu, gdje Frauscher ima novu bazu na Mediteranu. Samo kontaktirajte Adriatic Boat da najavite dolazak i da dogovorimo sastanak, a onda uživajte i u Frauscher-u i u mjestu gdje se tirkizno Jadransko more susrijeće sa moćnim planinama Crne Gore.

Portonovi Fraucher Boats Office alt-tag