BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

20 Jul 2024

Pet godina Portonovog – adresa za uživanje 365 dana u godini

Portonovi rizort je od svog otvaranja 2019. godine promijenio izgled crnogorskog tržišta nekretnina i luksuznog života. Postavljeni su novi standardi usluge koje gosti očekuju od rizorta sa pet zvjezdica, ali i Crne Gore kao destinacije.

Od luksuznih nekretnina, moderne marine, vrhunskih wellness i fitnes objekata do atraktivnih restorana sa ponudom različitih svjetskih kuhinja i ekskluzivnih butika, svaki dio Portonovog je osmišljen tako da nudi izuzetan stil života. Portonovi nudi sadržaje svjetske klase koji zadovoljavaju različite potrebe kako stanovnika, tako i gostiju i posjetilaca.

Jedna od omiljenih lokacija mnogih gostiju i ovog ljeta je Rockfish restoran u okviru Portonovi Beach Club-a čiji šef kuhinje na tanjirima vješto spaja ukuse Mediterana i Azije.

Za sve gurmane i ljubitelje dobre kuhinje tu su i Romeo&Juliet koji nudi savršene italijanske specijalitete. Perla Square Portonovi i njihov odličan švedski sto izbor je većine gostiju za doručak. Restoran Square kombinuje jedinstvene ukuse Bliskog Istoka i zapadnog Mediterana, Maison du Monde postao je prepoznat po njihovom savršenom izboru poke činija. NOA je odličan „Asian fusion“ restoran, a za sve ljubitelje slatkog, tu je nezaobilazna gelateria GODO. 

Tu je od skoro i Malo Ribarsko Selo gdje možete probati najfinije morske i mesne specijalitete, Kafeterija za sve ljubitelje kafe i C.R.E.A.M. za one koji obožavaju palačinke I smutije.

Butik Olympus, luksuzni multi-brend butik, proširio je svoju ponudu i otvorio butik i u One&Only Portonovi rizortu. Pored Olympusa, ljubitelji mode u Portonovom pronaći će i druge ekskluzivne butike kao što su  MC2 Saint Barth Tenero Fashion, zastupnik i distributer modnih brendova Antonelli, Pollini, MC2 Saint Barth, Fratelli Rossetti, Doucal's, Inch2, Barrett, Herno i drugih. Prego Fashion, sa izborom visokokvalitetnih italijanskih brendova sa krojenim komadima - dominantno ležerna elegancija. Tyche, multi-brend butik, sa izborom grčkih brendova, Aqua, brend čije su zaštitni znak su mornarske pruge i mornarsko plava boja, Optika Novi Monokl nudi izbor naočara svjetski poznatih brendova kao što su Dior, Prada, Dita, Ray Ban, Celine, Givenchy, Tom Ford, Persol, Fendi i drugi.

U Portonovom se nalazi i salon ljepote - Beautylicious Unisex Salon Look by Violeta, vodeći brend na crnogorskom tržištu koji klijentima nudi najviši nivo usluge.

Pored fantastične ponude butika i restorana, u Portonovom se nalazi i sve što vam može biti potrebno - Idea Gourmet supermarket, Hipotekarna banka, apoteka Maxima, hemijska čistiona Polar Clean, Tabacco shop, klinika Ars Medica, vrtić i škola Boka School International, Portonovi Training Studio, salon namještaja Eichholtz, Galerija Pizana, Enterprise rent-a-car, Adriatic boat za organizaciju transfera, tura i čartera, MRM za sve usluge luksuznog jahting servisa.

Bezbjednost i privatnost su glavni prioriteti Portonovog. Rizort posjeduje napredne sigurnosne sisteme i 24-časovni nadzor, omogućavajući svim stanovnicima da se osjećaju bezbjedno.


Koncerti koje ne smijete propustiti ovog ljeta 

Važan jubilej u ovom rizortu proslaviće i koncertom Tijane Bogićević koji je najavljen za subotu, 10. avgust na Marina trgu u Portonovom. Pop pjevačica poznata je po sjajnim evrovizijskim nastupima i publika će sigurno biti više nego oduševljena njenim maestralnim izvođenjem hitova kao što su „Bezuslovno“, „Hajde onda ništa“, „Širina“, kao i brojnih drugih.

Rock opera, uzbudljiv spoj rok muzike i opere publika će biti u prilici da vidi na Marina trgu 17. avgusta. U ovoj jedinstvenoj kombinaciji muzičkih žanrova – roka, džeza i opere – članovi Novosadskog big benda, kao i vokalni solisti, zajedno sa orkestrom opere predstavljaju neponovljiv koncertni program.

Ulaz na koncerte je slobodan za sve posjetioce.