BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

16 Novembar 2022

5 Zlatnih Sidara Za Portonovi Marinu

Portonovi marina, integralni dio luksuznog naselja Portonovi u Boki Kotorskoj, osvojila je prestižnu i globalno priznatu nagradu Yacht Harbour asocijacije (TYHA), koja ju je uvrstila među svjetske marine sa „5 Gold Anchor“ akreditacijom. Ovo prizanje dodjeljuje se samo najboljim marinama, koje ispunjavaju najviše profesionalne, operativne i ekološke standarde, kako u pogledu infrastrukture, tako i u pogledu usluga koje pružaju korisnicima.

Tim povodom, Nikola Banović, menadžer Portonovi marine, istakao je da je ova nagrada podrazumijevala rigorozan proces procjene i da je svaki aspekt njihovog poslovanja detaljno analiziran:

„Velika nam je čast što smo dobitnici ovog važnog priznanja. Kada smo prije nekoliko godina krenuli sa izgradnjom Portonovi marine, imali smo viziju da postanemo jedna od vodećih marina u regionu. Nagrada „5 Gold Anchor“ dokaz je da smo u tome i uspjeli i da ćemo, u skladu sa tim, nastaviti da ispunjavamo najviše standarde i pružamo najbolju moguću uslugu našim korisnicima. Ovo je svakako obaveza više za nas, i vjerujemo dodatna motivacija da svake godine budemo sve bolji.“, istakao je Banović.

Gold Anchor sistem nagrađivanja marina predstavlja globalnu akreditaciju koja postoji više od 25 godina. Ovaj sistem funkcioniše tako što se sidra dodjeljuju na sličan način kao što hoteli dobijaju zvjezdice. Svaka marina koja ima akreditaciju „Gold Anchor“ zadovoljila je sveobuhvatnu eksternu procjenu kvaliteta operacija i usluga za korisnike.