BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

27 Oktobar 2021

Planirate zimske praznike? mjesto na Jadranu sagrađeno u slavu hedonizma i života vas čeka

Idilično priobalno naselje sa 1,8 kilometara obale i impresivnih 26 hektara, Portonovi danas ugošćava veliki broj značajnih razvojnih projekata. Ova ušuškana destinacija kombinuje welness ponudu, besprekorne nekretnine najvišeg kvaliteta kao i moderne restorane za najfinije gurmanske užitke, kako bi stvorila jedinstveni, a opet luksuzni kutak koji se može nazvati domom. Na manje od sat vremena vožnje od međunarodnih aerodroma u Dubrovniku i Tivtu, Portonovi je zahvaljujući sopstvenom heliodromu istovremeno lako pristupačan onima koji preferiraju privatni aero čarter, a tu su i savremena marina i privatni garažni prostor.

Kada se smjestite u jedan od 50 raspoloživih stanova, veličine od oko 40 kvadratnih metara za studio do preko 600 kvadratnih metara za trosobne i četvorosobne Sky Villa stanove, vaše putovanje kroz čistu umjetnost življenja i hedonizam mogu početi.

Poznato je da Herceg Novi ima nevjerovatnu mikroklimu, pa šetnja po suncu, uz sladoled i uživanje u jednom od brojnih kafića na šetalištu zvuči kao pravo zadovoljstvo.

Bez obzira na to da li žudite za šoljom najbolje kafe, kuglom najfinijeg italijanskog sladoleda, ili želite jedinstveno gastronomsko iskustvo u restoranima, ponijećete samo najdivinije uspomene i poseban doživljaj za sva čula. Za sve one koji vole manje kalorija, s iznenađujuće bogatim ukusom, restoran zdrave hrane dočekuje goste svježim proizvodima koji će postati dio vaše zdrave rutine.

Kada poželite da pobjegnete od svakodnevnice, preobražavajuće putovanje ka vitalnosti renomiranog švajcarskog brenda Chenot, uz inovativni pristup koji kombinuje principe tradicionalne kineske medicine sa najnovijim naučnim dostignućima sa Zapada i najsavremenijom dijagnostičkom tehnologijom, dostupan je u hotelu One&Only Portonovi.

Ponuda Portonovog sastoji se od raznovrsnih gastronomskih i ugostiteljskih iskustava, i nema sumnje da će godinama i tokom svake sezone ostati u središtu društvenog života u Boki, ali i cijeloj regiji.

Ipak, mjesta koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim tokom cijele godine, postaju dom posebne magije i prazničnih čudesa pod svečanim lampionima i ukrasima. Od decembra svjetla će biti jača, ukrasi veći, a praznični duh ući će u svaki kutak rizorta, kroz Portonovi praznični bazar, dnevne koncerte i zabavu za svaku generaciju. Raznovrsni događaji, zabava i nesvakidašnje proslave, uz blagi povjetarac sa mora, pružiće nezaboravnu proslavu. A kada sunce zađe, zabava neće prestati. Izaberite jedan od lokala duž marine dok noć ispunjava zabava svjetske klase, internacionalna kuhinja, šampanjac i nesvakidašnji kokteli u izobilju.

Bilo da se radi o romantičnom odmoru u dvoje ili višegeneracijskom odmoru za cijelu porodicu, welness druženju sa prijateljima ili posebnom iznenađenju za djecu, Portonovi kao destinacija savršeno odgovara svim gostima. Ove zime svi mogu da se odmore i dožive najradosnije doba godine sa svojim najmilijima, daleko od gužve i gradske vreve. Gledajte kako kaleidoskopska svjetla dodaju boju noćnom nebu i šapnite svoje želje za 2022.