BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

23 decembar 2023

Odbrojavanje do Portonovi prazničnog bazara – 16 dana zabave od subote

Nakon što su 2. decembra svačeno upalili lampice na najvećoj novogodišnjoj jelci u Crnoj Gori, sa preko 20 hiljada lampica i 400 ukrasa Portonovi je adresa koju posjećuju mnogi, željno iščekujući praznične dane.

Međutim, najbolje tek dolazi jer se danas na Marina trgu otvara praznični bazar na kome će posjetioci uživati u prazničnim delicijama na deset prazničnih kućica, svakoga dana do 7. januara. Pored bazara, gosti i posjetioci će uživati u svakodnevnim natupima bendova, DJ-eva i simfonijskih orkestara. Novina ove godine će biti svjetlosni spektakl, nešto što do sada nije viđeno u Crnoj Gori. Zgrade na Marina trgu će svakog dana tokom trajanja bazara biti obojane različitim animacijama.

U Portonovi stižu Michael Jackson Tribute band, Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, bendovi Low Voltage, Remake, Ognjen Gvozednović, Girls Boys and Toys, DJ Burak Yeter i Symphony Orchestra koji će izvoditi najbolje hitove 80-ih.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Na bazaru će se predstaviti neki od ugostitelja koji su posjetiocima u Portonovom poznati sa prethodnih bazara, Auntie’s House (Tetkina kućica), Koffein, La Petite Maison (Maison du Monde), One&Only Portonovi, Boka Chefs, Santa Clause Station (Idea), a tu su i oni koji se prvi put predstavljaju na ovom bazaru, Square Sweets, Square Pub i Gastro Pub 3.

Posjetioce očekuje raznolika ponuda te će tako Square pub nuditi pileće burgere i krilca, Square Sweets palačinke i vafle, Tetkina kućica priganice i kobasice, a ove godine u ponudi imaju i sarmice. La Petite Maison priprema hot dogove, sendviče, mafine, mocarela štapiće, One&Only Portonovi kućica će imati različiti izbor grickalica uz najbolje tople napitke, Koffein priprema različite vrste tapasa sa morskim plodovima i pohovanu mocarelu te koktele o kojima se priča od prošle godine, a tu su i raznovrsni slatkiši.

Boka Chefs su pripremili šiš ćevap, pileće tortilje i domaće sendviče, a Gasto Pub 3 različite vrste smash burgera. Santa Clause Station će u ponudi imati asortiman iz Idea radnje.

Da pogledate koji vas sve događaji očekuju u Portonovom posjetite link.

U Portonovom postoji otvoreni parking i garaža za sve posjetioce po cijeni od jednog eura po satu.

Za sve dodatne informacije o događajima možete kontaktirati events@portonovi.com.