BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

06 Jul 2022

Koncert Mjesne muzike Đenović u Portonovom

Mjesna muzika Đenović, i ovog ljeta, razveseliće publiku u Portonovom u subotu, 9. jula. Nakon prošlogodišnjeg odličnog koncerta vraćaju se sa novim i starim obradama hitova. Predvođeni dirigentom Brankom Rajačiće, izvešće popularne Hit the road Jack, Bad romance, Bella ciao i mnoge druge. 

Od 1919. godine, kada je bend osnovan, iznjedrio je generacije muzičara, od entuzijasta do profesionalaca i predstavlja simbol okupljanja mladih muzičara iz obližnjih gradova.

Sada već tradicionalni koncert u Portonovi marini održaće se 9. jula sa početkom u 21:30h. 

Ulaz je besplatan.

''Ovoga puta publika će čuti mahom rock and roll kompozicije. Ovaj žanr vremenom je postao okosnica našeg rada, a orkestar je u svome repertoaru zadržao i stare, tradicionalne melodije. Trideset muzicara na sceni demonstriraće najljepši oblik amaterizma u muziciranju koji se u Đenovićima njeguje preko sto godina.'', ističu iz mjesne muzike Đenović.