BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

10 januar 2024

Još jedna uspješna praznična sezona u Portonovom, rizort bilježi porast broja gostiju


Kako se na primorju može uživati i tokom zimskih mjeseci najbolje je pokazala još jedna uspješno organizovana praznična sezona u Portonovom. Preko 20 događaja za djecu i odrasle, 14 dana prazničnog bazara, mnogobrojni koncerti i prelijepi šou svjetala na zgradama u Portonovi marini privukli su ove godine ne samo veliki broj posjetilaca već i mnogo gostiju u stanovima za iznajmljivanje. Gosti najčešće dolaze iz regiona, a pored njih tu su i gosti iz Švajcarske, Austrije,  Turske, Rusije, Ukrajine i drugih evropskih zemalja.

“Za nas je ovo svakako obećavajuće, ali i obaveza da ponudimo nove aktivnosti i da sa našim zakupcima kreiramo dodatne sadržaje kako bismo privukli ljude ne samo iz Crne Gore i regiona, već i iz svijeta u Boku i Herceg Novi,” istakla je direktorka marketinga i komunikacija Portonovog, Adrijana Husić. 

Ove godine je veliki broj događaja organizovan širom cijele Crne Gore i posjetioci su imali zaista veliki izbor te je time veliki broj posjetilaca još značajniji i govori o kvalitetu programa. Od drugog decembra kada su upaljene lampice na novogodišnjoj jelci i sva dekoracija u rizortu, u prosjeku su brojali preko tri hiljade posjetilaca dnevno što je zaista zapažen broj.

Iako su zbog loše vremenske prognoze, vjetra i kiše posljednja dva koncerta odložena, a dva posljednja planirana dana bazar nije radio zabave nije nedostajalo. Ovogodišnja ponuda hrane i pića na kućicama oduševila je sve prisutne i 10 kućica koje su krasile Portonovi marina trg su svakoga dana spremale nova iznenađenja za posjetioce. Na bazaru su učestvovali Auntie’s House (Tetkina kućica) sa dvije kućice, Koffein, La Petite Maison (Maison du Monde), One&Only Portonovi, Boka Chefs, Santa Clause Station (Idea), Square Sweets, Square Pub i Gastro Pub 3.

U okviru praznične sezone ove godine binu na Marina trgu su krasili Trio Gušt, Burak Yeter, Klape Kaše i Castel Nuovo, Elemental, Ida Prester & Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, Fantom, Michael Jackson Tribute Band i mnogobrojni bendovi i DJ-evi. Ovogodišnja bina i rasvjeta privukli su veliku pažnju posjetilaca koji su svakodnevno dolazili i uživali ne samo u najčarobnijim svjetlima, već i dekoraciji koja je postala zaštitni znak Portonovog, ali i Herceg Novog.

Koncerti Tijane Bogićević i Symphony Orchestra – The Best of 80s koji je trebalo da budu odžani prošlog vikenda, odloženi su za ljeto 2024. godine.

Možete pratiti web stranicu Portonovog i njihove društvene mreže kako biste bili u toku sa svim aktuelnostima u rizortu.