BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

13 Oktobar 2021

Portonovi – idealan bijeg u netaknuti kutak Jadrana tokom cijele godine

Uprkos neizvjesnosti u pogledu turističke sezone zbog globalne pandemije, ovog ljeta Portonovi je postavio rekorde i visoke standarde za godine koje dolaze. Tokom špica sezone, kapaciteti za iznajmljivanje Portonovog - svih 50 stanova bili su potpuno popunjeni i nastavili su primati goste do kraja septembra sa izuzetno visokom popunjenošću. Otvaranjem rizorta i pružanjem vrhunske usluge sa bogatim i oplemenjujućim lokalnim iskustvom, gostima se nudi novi nivo sofisticiranog života na jadranskoj obali, već poznatoj po toplom gostoprimstvu.

“I u arhitektonskom i u ugostiteljskom smislu, u ovom dijelu svijeta ne postoji mjesto poput Portonovog. Kad smo postavljali planove za početak rada, naša je vizija bila premašiti očekivanja gostiju i obogatiti njihovo iskustvo. Danas je ovo mjesto koje živi 365 dana u godini, gdje se okupljaju ljudi iz cijelog svijeta kako bi uživali u životu bogatom avanturama. Siguran sam da su uspjeh ljetnje sezone i veliko interesovanje za Portonovi djelimično postignuti zahvaljujući činjenici da smo postali lokacija na kojoj svaki gost može dobiti sve što želi, bez potrebe za izlaskom iz rizorta. Portonovi nudi sve što bi vam moglo zatrebati, od trgovina i galerija, do teretana i wellness sadržaja. Sve to, propraćeno privatnom plažom s bijelim pijeskom, beskrajnim bazenima i mirisnim vrtovima, više je nego dovoljno da Portonovi postane omiljena lokacija za bijeg, sa koje god tačke svijeta naši gosti dolazili”, izjavio je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments.

Upitani o utiscima i po čemu je njihov odmor bio poseban, svi gosti istakli su gostoprimstvo i pažljivo odabranu ponudu. Živimo u vremenu kada smo više nego ikada fokusirani na svoje zdravlje i njegu, pa je za lokaciju poput rizorta bio imperativ da vrhunska zdravstvena usluga bolnice Ars Medica i apoteke Maxima budu na pješačkoj udaljenosti svakom gostu.

U Portonovom je čak i kupovina namirnica poseban ugođaj. IDEA Gourmet market spaja različite gastronomske koncepte, kreirajući ponudu koja ne ostavlja ravnodušnim čak ni one sa najistančanijim ukusom. Gosti i posjetioci imaju na raspolaganju i najbolju bankarsku uslugu, zahvaljujući modernoj poslovnici Hipotekarne banke.

Ljepota i wellness ključni su elementi luksuznog života, pa Portonovi Training Studio čeka sve goste koji su ljubitelji fitnesa, u samom srcu rizorta. Ovaj iskusni tim nudi najviše standarde usluge teretane, sportskih i relaks masaža kao i grupnih aerobnih treninga i joge. Nakon treninga, svi požele njegu i uljepšavanje u studiju jedne od najboljih frizerki u zemlji - Look by Violeta. Još jedna velika poslastica za vaše tijelo i dušu je zdrava hrana, poput hladno cijeđenih sokova, salata, smutija, sirovih kolača i mnogih drugih delicija - sve to u Marketo baru Portonovi.

Neke aktivnosti i događaji u Portonovom rezervisani su samo za odrasle, pa je međunarodni vrtić s licenciranom metodologijom rada sa djecom prava adresa na kojoj mogu uživati naši najmlađi gosti, dok se njihovi stariji članovi porodice bezbrižno provode. Visoko kvalifikovani tim edukatora i saradnika u Montekids Portonovi pružiće najmlađima ugodan boravak i tretirati svako dijete kao jedinstvenu ličnost.

Bilo da odaberete Portonovi za svoj dom na obali ili želite odmor u jednom od luksuznih apartmana ili vila, ne postoji želja koja se čak i najzahtijevnijim gostima ne može ispuniti. Putnici iz cijelog svijeta mogu uživati u ovom izvanrednom mjestu za opuštanje i bijeg na Jadranskoj obali, smještenom između mora i lijepo uređenih vrtova. Tokom cijele godine, različiti događaji mamiće goste da posjete Portonovi i Crnu Goru i uživaju u iskustvu koje se dešava jednom u životu.

 

Kontaktirajte Portonovi tim kako biste dobili najbolju ponudu za zimski bijeg na Jadran - stay@portonovi.com ili putem telefona + 382 31 353 600.