BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

13 Maj 2024

Uzbudljiva ljetnja sezona u Portonovom počinje 3x3 turnirom FIBA Lite Quest

Portonovi rizort će po treći put biti domaćin 3x3 turnira, a ove godine domaćini su prvog FIBA Lite Quest turnira u sezoni 2024. 

Prvog juna na programu je kvalifikacioni turnir pod nazivom 3x3 Portonovi 2k24 Lite Quest Qualification, dok je drugi jun rezervisan za 3x3 Portonovi 2k24 Lite Quest Finals. Pobjedom na Portonovi Lite Quest turniru, najbolja ekipa će se plasirati na Challenger u Poatjeu, u Francuskoj. Kapacitet kvalifikacionog turnira je ograničen na 12 ekipa, dok će se u finalu boriti 10 najbolje rangiranih ekipa plus dvije ekipe koje prođu prvi dan kvalifikacionog turnira. 

Osim nevjerovatne prilike za odlazak na Challenger, pobjednici će biti nagrađeni i drugim vrijednim nagradama. Ove godine nagradni fond po turniru je uvećan i iznosi 2000 eura, a za sve takmičare tu su i besplatni dresovi kao i brojni pokloni sponzora. 

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem linka, a prijave su otvorene do 28. maja.

Igrači moraju imati FIBA 3x3 profile i biti stariji od 18 godina.

Pored Portonovog, turniri ove sezone biće organizovani i u Ulcinju, Baru, Žabljaku, Nikšiću i Podgorici.


Za više informacija o događajima u Portonovom posjetite kalendar.