BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

29 Avgust 2024

Frauscher 858 Fantom predstavljen u Portonovi marini

Prošle sedmice, na specijalnom događaju u Portonovi marini, RR Yachts i Adriatic Boat predstavili su Frauscher 858 Fantom – novi standard luksuza i perfomansi u motornim čamcima.

Na događaju je predstavljen Frauscher 858 Fantom, plovilo od 8,6 metara koje kombinuje vrhunsku tehnologiju sa bezvremenskom elegancijom. Njegov sofisticirani dizajn, koji karakterišu fenomenalne linije i savršeno proporcionalna silueta, odmah je privukao pažnju svih prisutnih, naglašavajući posvećenst brenda najvišem kvalitetu izrade.

Osim upečatljivog izgleda, Frauscher 858 Fantoim napravljen je za najbolje performanse. Sa Mercruiser motorom raspona od 350 do 430 konjskih snaga, ovaj motorni čamac obećava uzbudljivu vožnju, bilo da krstarite obalom ili otvorenim morem.

858 Fantom ima palubu koja odiše luksuzom sa pažljivim odabirom materijala, sa udobnim sjedištima i najsavremenijim sadržajima, kreirajući udobnu i privlačnu atmosferu. Od prostranih ležaljki do dobro opremljene kabine ispod palube, svaki detalj osmišljen je tako da putnicima pruži maksimalnu udobnost i uživanje.

Frauscher je poznat po naprednoj tehnologiji, stoga 858 Fantom osigurava besprekorno i prijatno iskustvo na vodi. Od najsavremenijih navigacionih sistema do integrisanih opcija za zabavu, plovilo je potpuno opremljeno da zadovolji potrebe modernih ljubitelja čamaca.

Frauscher brodovi ponovo predstavljeni u Crnoj Gori

Na ovom događaju, RR Yachts i Adriatic Boat zajedno su ponovo predstavili Fraucher brodove u Crnoj Gori. Austrijski porodični brend je poznat po inovativnosti i prepoznatljivom dizajnu, pri čemu svaki model ima jedinstven stil, visokog su kvaliteta i svaki detalj je napravljen sa velikom pažnjom.

Svi koji želje da iskuse Frauscher iz prve ruke mogu kontaktirati Adriatic Boat i doći u Portonovi marinu da ih vide spremne za pokret iz prirodnog okruženja.