BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

05 Jun 2023

3X3 PORTONOVI 2K23 – STARTOVALA SEZONA 3X3

3x3 Montenegro LOB Tour 2K23  startovao je sa dvodnevnim basket događajem koji je minulog vikenda održan u Portonovom.

Prvog dana u saradnji sa Crnogorskim olimpijskim komitetom i Ministarstvom prosvjete održana je COK 3x3 liga osnovnih škola na kojoj je nastupilo šest ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa iz OŠ “Dašo Pavičić II”, drugoplasirana je bila ekipa OŠ “ Milan Vuković”, dok je treće mjesto pripalo ekipi iz OŠ “Nikola Đurković”. 

Na premijernom turniru 3X3 Portonovi 2k23 bilo je prijavljeno rekordnih 28 ekipa, prvog dana 18 ekipa igralo je kvalifikacije, a finalisti su bili ekipe Dojč i Louis Scola, čime su obezbijedili mjesto u glavnoj fazi turnira.

U nedjelju 4. juna u Portonovom smo gledali odličan sport, 10 ekipa koje su bile najbolje plasirane po FIBA rankingu i finalisti kvalifikacionog turnira održanog dan ranije borile su se za prvo mjesto. Nakon grupne faze i eliminacionih mečeva u  finalu su se sastale ekipe Shaolin i Termosistem. Nakon žestoke borbe pod obručem, uz mnogo dobrih i uzbudljivih poteza finale je osvojila ekipa SHAOLIN čiji sastav čine: Aleksa Vujadinović, Ibrahim Cenović, Marko Vesković i Vladimir Marljukić. Drugoplasirana ekipa, TERMOSISTEM  je nastupila u sastavu: Dejan Džaković, Dejan Posuka, Dražen Otašević i Goran Posuka.

Prvoplasirana ekipa SHAOLIN osvojila je nagradu u iznosu od 1000 eura, a Portonovi je obezbijedio i dodatne nagrade za osvajače turnira, dva noćenja u Portonovi rizortu + paket suplementacije od kompanije Level Up za sve članove ekipe.

Drugoplasirana ekipa TERMOSISTEM osvojila je novčanu nagradu u iznosu od 400 eura, a od rizorta Portonovi dobili su i večeru u restoranu Square Portonovi.

Turneja 3x3 Montenegro Lob Tour 2k23 se nastavlja i basket ovog ljeta stiže u Bar, Bijelo Polje, Pljevlja, Mojkovac, Nikšić, Ulcinj, Budvu i Podgoricu, a o tačnim terminima održavanja turnira javnost i ekipe će biti blagovremeno obaviještene.
Season-of-3x3-basketball-open-in-Portonovi-Resort