BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

PRAZNIČNA SEZONA

PRAZNIČNA SEZONA - PROSLAVA

Podsjećanje na prošlogodišnje slavlje

Znate kako se kaže – nikad nije dovoljno rano da počnete planirati praznični odmor, pogotovo ako priželjkujete da otputujete negdje. Baš zato vas u Portonovom zabava i odlično raspoloženje čekaju na svakom koraku. Iako je ovo tek druga godina praznovanja u Portonovom – postali smo toliko popularni među posjetiocima da se praznična atmosfera zahuktava već krajem novembra. Prisjetimo se prošlogodišnjih proslava.

Santa
PRAZNIČNA SEZONA - SMJEŠTAJ

SPECIJALNE PONUDE ZA SMJEŠTAJ

Portonovi odiše šarmom, naročito zimi, a često je teško zamisliti ljepše mjesto dok istražujete prekrasne ulice ovog piktoresknog mediteranskog naselja. Pregršt je razloga zašto će mnogi turisti odabrati Portonovi kao svoje praznično odredište. 

Portonovi tim je pripremio posebne ponude kako biste uživali u čarobnom dobu godine na pravi način. Pogledajte naše promotivne ponude prilagođene za različite doživljaje.  

Praznična sezona – kalendar događaja

Pridružite nam se u Portonovom da slavimo zajedno

Nudimo cijeli paket – mjesto gdje možete da provedete praznike i uživate u vrhunskim svjetlosnim efektima, šarmantnim pogledima i nezaboravnim događajima po svačijem ukusu, u kom će uživati svi uzrasti. Hajde da zajedno istražimo naš kalendar događaja.

PRAZNIČNA SEZONA - OSTALA ISKUSTVA

One&Only Portonovi – Svjetlucava Zemlja Čuda

Da zimu provedete glamurozno, vratite se u našu jadransku zimsku palatu i provedite prazničnu sezonu sa pogledom na azurno more i zelene planine, savršen pogled za vatromet. Osjetite praznični duh uz mnoštvo svjetlucavih aktivnosti koje će se svima dopasti, sa dva velika uzbudljiva događaja: Božićnom večerom i Novogodišnjom gala večerom sa Nikom Turković. Uživajte u našoj prefinjenoj kuhinji, toplom iskustvu za porodice i prijatelje i osvježavajućim Chenot Espace tretmanima i svim ostalim prazničnim uživanjima koja zaslužujete. 

REZERVACIJE & UPITI

Za neke događaje je potrebna rezervacija. Za upite o događajima, možete pisati na e-mail: events@portonovi.com ili pozovite +382 67 177 444 (Viber/WhatsApp/Telegram).
Da rezervišete smještaj, pišite na: stay@portonovi.com ili pozovite +382 67 932 999 (Viber/WhatsApp/Telegram) .

Praznični program je podložan promjenama bez prethodne najave. Događaji se organizuju uz poštovanje i pridržavanje nacionalne legislative koja je važeća u trenutku organizovanja. Posjetioci se ljubazno mole da se pridržavaju svih mjera i preporuka.