BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
15.Mart 2024

Zašto treba da se učlanite u Portonovi Training Studio teretanu već danas

Zdraviji stil života i ostajanje u formi su ciljevi kojima se treba posvetiti. Obično nam razni izgovori dozvoljavaju da izgubimo motivaciju. Pa, hajde da popravimo to. U Portonovom ćete naći svoj pravi mali fitnes raj. Čak i ako nijeste ljubitelj teretane, zavoljećete Portonovi Training Studio, jer ovo nije obična teretana već čisti luksuz u kombinaciji sa najmodernijom opremom, koji će učiniti vaš put ka aktivnom životu uživanjem.

Ovo je naša lista razloga zbog kojih treba da se učlanite u teretanu Portonovi Training Studio:

- Moderan prostor sa vrhunskom opremom

Zaista to mislimo kada kažemo da Portonovi Training Studio nije prosječna teretana. Njen jedinstveni dizajn, moderna Technogym oprema i prelijepi ambijent čine je sveobuhvatnim iskustvom za optimalnu efikasnost vježbanja, a nudi opcije i personalnih i grupnih treninga. Tu su takođe i svlačionice sa ormarićima i tuševima pa se možete istuširati poslije treninga i otići svježi i ispunjeni novom energijom.

- Personalni treninzi sa profesionalnim osobljem


Fitnes filosofija Portonovi Training Studio teretane je da individualni pristup da najbolje rezultate. Naši profesionalni treneri vodiće vas na fitnes putovanje napravljeno baš po vašoj mjeri, bilo da ste samo početnik ili dugogodišnji entuzijasta. Njihovi savjeti biće dragocjeni – upoznajte personalne trenere Filipa i Tinu Vujadinović. Filip i Tina imaju dugogodišnje iskustvo sa dokazanim uspješnim rezultatima. Bilo da želite da smršate, oblikujete tijelo ili samo popravite formu, njihov program koji prilagođavaju individualnim potrebama, kao i motivaciona podrška osiguraće da vidite napredak sa svakom sesijom.

- Masaže koje prijaju i tijelu i duši 

Ne brinite, nije sve samo rad bez ikakvog uživanja. Portonovi Training Studio nudi različite masaže koje će povratiti balans vašeg tijela. Savršene su za oporavak nakon treninga i predstavljaju nevjerovatno holističko iskustvo. Odaberite između Peaceful Escape, Portonovi Body Renewal, Aromatherapy, Stress Release Therapy, Portonovi Body Retreat, Portonovi Body Scrub & Relax masaže i spremite se da vam asocijacija na trening bude opuštanje i podmlađivanje.

- Razne aktivnosti na otvorenom za najbolje od Portonovog


Portonovi je idealna lokacija za mnogo toga i ovdje je lako početi i ostati aktivan. Prelijepa okolina će vas inspirisati. Trčanje pored mora ili brzi hod uz istraživanje prelijepih ulica rizorta – odaberite sami, mogućnosti se same otvaraju. Portonovi Training Studio takođe ljeti organizuje Sunset Yoga sesije i to je jedinstveno iskustvo koje ne smijete propustiti.

Odluka da stavite svoje zdravlje na prvo mjesto počinje sa preuzimanjem odgovornosti. Članstvom u Portonovi Training Studio teretani bićete korak bliže tome da brigu o sebi uzmete u svoje ruke u okruženju koje će vam u potpunosti olakšati taj proces. Nemojte odlagati. Vaša promjena počinje danas.

Otključajte svoj potencijal i postanite najbolja verzija sebe. Pridružite se našoj zajednici danas i dobićete inspiraciju da kreirate zdraviju budućnost jednim jednostavnim korakom. Kontaktirajte Portonovi Training Studio danas. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još