BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
09.decembar 2023

Zašto su One&Only Portonovi privatni domovi izvanredna nekretnina koju treba posjedovati

One&Only Portonovi privatni domovi se nalaze na najboljoj lokaciji koju možete odabrati – u Portonovom u Crnoj Gori, s pogledom na mirne vode Bokokotorskog zaliva, dragulja Jadrana. Dok posmatrate krivudavi zaliv, najveći na obali Jadranskog mora, njegova paleta boja podsjetiće vas na norveške fjordove i jezero Komo. Šarm ovog zaliva ogleda se u savršeno sačuvanim starim gradovima, srednjovjekovnim tvrđavama, starim kamenim crkvama i interesantnim ribarskim selima.

Saznajte zašto su nekretnine ovdje vaša najbolja prilika za investiciju:

Privatni domovi


Elegantni One&Only Portonovi privatni domovi su luksuzne dvospratne nekretnine od 600 kvadratnih metara prijatnog prostora pogodnog za druženje ili jednostavno uživanje u vašem sopstvenom raju. Uz privatnu plažu, pristanište i prostranu terasu, imaćete dovoljno prostora i uvijek potrebne privatnosti da uživate u životu baš onako kako zaslužujete.

Usluge po mjeri


Od ekskluzivnih događaja do prioritetnih rezervacija, specijalnih popusta i još mnogo toga – osjetićete benefite gdje god da krenete. Naročito značajna pogodnost je pristup globalnom konsijerž servisu koji će se pokazati kao prava dragocjenost.

One&Only pogodnosti


Luksuzne One&Only Portonovi pogodnosti poseban su ugođaj. Pristupom vrhunskim sadržajima, kao što su svjetski poznati Chenot Espace Wellness spa, teretana, restorani i plažni barovi, ovdje ćete naći sve za optimalno stanje tijela i duše.

Ekskluzivna globalna povezanost


Posljednja, ali ne manje važna stavka – globalna povezanost koja dolazi uz vlasništvo One&Only nekretnine ogroman je benefit. Kao vlasnik doma, dobićete pristup ekskluzivnim događajima, prioritetnim rezervacijama i specijalnim cijenama u cijelom svijetu, što čini One&Only Portonovi domove ne samo sjajnom investicijom, već svojevrsnim pasošem za luksuzni život.

One&Only Portonovi privatni domovi idealan su izbor za sve one koji žele jedinstveno iskustvo luksuznog života. Nekretnine koje su same po sebi predivne, a u kombinaciji sa uslugama po mjeri, luksuznim pogodnostima i globalnom povezanošću predstavljaju zaista izuzetno iskustvo. Bilo da ste kolekcionar, investitor ili jednostavno želite da živite najboljim životom, sa One&Only privatnim domovima u Portonovom ne možete pogriješiti.

Pogledajte One&Only Portonovi ponudu luksuznih nekretnina na obali mora i uplovite u mirne vode prefinjenog komfora najvišeg nivoa. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još