BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
14.decembar 2023

Why Buying a Property in Montenegro Is the Perfect Investment Opportunity

Kraj godine može biti savršen da razmotrite prilike za investicije u novoj godini. Dok je proljeće vjerovatno vrijeme kada se najčešće investira, tada su i cijene u porastu, pa je kupovina nekretnine pred kraj godine ili tokom praznika zapravo odlična ideja. A šta je bolji poklon nego novi dom? Kada govorimo o investicionim prilikama, morate istražiti šta sve nudi Crna Gora – prelijepa država sa bogatom istorijom i brojnim pogodnostima - što je čini idealnom za sljedeći dodatak vašem investicionom portfoliju.

Pogledajte našu listu najznačajnih razloga koji čine Crnu Goru savršenim izborom za investiciju:

1. Crnogorski porez na nekretnine je među najnižim u Evropi.

Porezi su jedan od najvažnijih faktora kada se radi o ulaganju u nekretnine. Dobra vijest je da Crna Gora ima porez na nekretnine koji je među najnižim u Evropi. U zavisnosti od lokacije i tipa nekretnine, standardna stopa poreza na nepokretnosti iznosi od 0,25 do 1,1 odsto tržište vrijednosti na godišnjem nivou, a postoje izuzeci u kom slučaju može iznositi do 5 odsto.To znači da ćete moći da izvučete maksimum iz svoje investicije i dugoročno gledano ostvarite veći povrat od investicije.

2. Povoljnije cijene u poređenju sa drugim mediteranskim destinacijama.

Još jedan razlog zbog kojeg je kupovina nekretnine u Crnoj Gori dobra investicija je cijena. Crna Gora ima povoljnije cijene u poređenju sa drugim mediteranskim destinacijama, što znači da će se vaše ulaganje više isplatiti. Uz niske stope poreza koje smo već pomenuli, finansijski gledano, ovo je sjajna prilika koja će vam dozvoliti da uštedite.

3. Popularna i turistički veoma posjećena destinacija.

Crna Gora postaje sve popularnija destinacija za turiste iz cijelog svijeta, što rezultira velikom potražnjom smještajnih jedinica, naročito tokom ljetnjih mjeseci. Ulaganjem u nekretninu u Crnoj Gori, imaćete priliku da svoju nekretninu iznajmljujete i ostvarite značajan profit. Sa projektima koji nude benefite kao što je upravljanje nekretninama, moći ćete da uživate u svojoj nekretnini i da ostvarite povrat od investicije na najlakši mogući način.

4. Najbolja lokacija na obali.

Kada se radi o ulaganju u nekretnine, lokacija je vjerovatno najvažniji faktor koji morate uzeti u obzir. Kada se radi o nekretninama na obali, Crna Gora ima najbolju lokaciju, sa veličanstvenim pogledima, mediteranskom klimom i nevjerovatnom kuhinjom, pa nije ni čudo što mnogi biraju ovu prelijepu državu. Ako investirate u nekretninu na obali Crne Gore, imaćete priliku da iskoristite veliku potražnju smještaja za odmor i potencijalno ostvarite značajan povrat od investicije.

Kupovina nekretnine u Crnoj Gori je prilika za pametnu investiciju. Sa porezom koji je među najnižim u Evropi, visokim stopama turističkih posjeta i nenadmašnom lokacijom na obali, ne iznenađuje činjenica da mnogi investitori biraju Crnu Goru. Ako tražite dobru priliku za investiciju u  Crnoj Gori, Portonovi rizort i njegove vrhunske nekretnine na obali ispunjavaju sve uslove.

Pogledajte našu ponudu nekretina u Portonovom i odaberite nekretninu na obali po svom ukusu – to je investicija kakvu ne želite da propustite!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još