BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
08.Maj 2024

Gdje je Crna Gora I zašto da odaberete Portonovi za svoju sljedeću avanturu

Tražite li skriveni dragulj u Evropi koji nudi prirodne ljepote od kojih zastaje dah, koji ima bogato kulturno nasljeđe i luksuzne pogodnosti? Ne tražite dalje od Crne Gore, male, ali prelijepe države smještene u srcu Balkana. 

Crna Gora je država koja se graniči sa Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom, Kosovom i Albanijom. Iako mala, Crna Gora se može pohvaliti raznovrsnošću pejzaža, od impozantnih planina do čistih plaža na obali Jadrana. 

Neke od atrakcija koje morate vidjeti u Crnoj Gori uključuju:

Nacionalni park Durmitor, mjesto pod UNESCO zaštitom poznato po strmim vrhovima i divnim glacijalnim jezerima
Sveti Stefan, prelijepi ostrvski rizort koji je nekada bio favorit holivudskih zvijezda
Manastir Ostrog, jedno od najpopularnijih hrišćanskih mjesta u svijetu

Zašto da odaberete Portonovi

Ušuškan u srcu Bokokotorskog zaliva, Portonovi je luksuzni rizort koji nudi najbolje od Crne Gore u jednoj sofisticiranoj lokaciji. Portonovi bi trebalo da se nađe na vrhu vaše liste iz sljedećih razloga: 

  • Prelijepa klima

Crna Gora ima mediteransku klimu, sa toplim ljetima i blagim zimama. Ušuškana lokacija koju Portonovi ima u zalivu znači da možete uživati u prijatnim temperaturama i dosta sunčanih dana tokom godine. 

  • Sjajna povezanost

Pogriješili biste ako pomislite da je Portonovi odsječen. On nudi privatnost, ali je vrlo pristupačan iz velikih evropskih gradova. Tivatski aerodrom je na samo 30-ak minuta vožnje automobilom i nudi direktne letove do destinacija kao što su Beograd, Moskva i London. 

  • Sigurna zajednica 

Portonovi je sigurna zajednica koja nudi bezbjedno okruženje za svoje rezidente i posjetioce. Sa 24-satnim obezbjeđenjem i najmodernijim sistemom za nadzor, možete se opustiti i uživati u miru. 

  • Događaji za sve uzraste

Portonovi nudi širok spektar događaja i aktivnosti za sve uzraste i interesovanja. Od događaja koji promovišu kulturu do sportskih dešavanja, u rizortu se uvijek nešto uzbudljivo dešava. Neki od hajlajta uključuju Veče vina, Kids' Games i veliku ponudu sjajnih koncerata. 

Bilo da volite luksuzna putovanja i u potrazi ste za sofisticiranim odmorom, volite avanture pa tražite nove izazove, ili ste pak investitor uvijek na tragu novih profitabilnih prilika, u Portonovom ćete naći nešto po svojoj mjeri. Sa očaravajućom prirodom, pogodnostima svjetske klase i neponovljivim kvalitetom usluge, Portonovi je najbolja destinacija u Crnoj Gori. 

Zašto čekati? Počnite da planirate svoju posjetu Portonovom već danas i otkrijte magiju Crne Gore. Pogledajte našu ponudu za iznajmljivanje, kao i ponudu nekretnina i pronađite svoju savršenu polaznu tačku za istraživanje. 

* Fotografije: Miloš Samardžić

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još