BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
07.Oktobar 2024

Portonovi ljeto 2024 – još jedna uspješna sezona

I ovoga ljeta, Portonovi se još jedno pokazao kao omiljena destinacija – gosti i posjetioci pronašli su zabavu i povode za uživanje u vremenu provedenom u rizortu. Sa bogatim kalendarom događaja, uključujući sportske turnire, umjetničke izložbe i koncerte, našlo se nešto za sve ukuse i rizort je opravdao reputaciju mjesta na kojem treba biti.

Pogledajte naš rezime sjajne ljetnje sezone: 

  • Dječje igre

Rizort je poznat kao lokacija na kojoj djeca uživaju, pa je to bio slučaj i ove godine, sa događajima organizovanim specijalno za djecu. Kids' Games su tradicija, pa su dječje igre pod nazivom Portonovi Aqua Fun u junu okupile veliki broj djece i roditelja u Central parku u Portonovom i bio je to još jedan dan za pamćenje. 

  • Regate

Nautičke aktivnosti su neizostavne u Portonovom i ove godine je ljetnja sezona počela tradicionalnim regatama koje se održavaju u Portonovi marini. EST 105 u maju i V Portonovi regata „Bokeška ostrva“ u junu privukle su veliki broj učesnika iz zemlje i regiona i još jednom pozicionirale Portonovi i Crnu Goru kao značajnu nautičku destinaciju. 

  • Sport

Ljubitelji sporta bili su oduševljeni ovogodišnjom ponudom u rizortu. U junu, Portonovi je ugostio prvi turnir sezone u 3x3 košarci, pod nazivom 3x3 Portonovi 2K24 Lite Quest. Portonovi Training Studio organizovao je Outdoor Workout Session, sa velikim odzivom i uspjehom, a Flex & Relax treninzi bili su dostupni svakog petka cijelog ljeta. 

  • Koncerti

Rizort je poznat po koncertima, koji su bili dio i ove sezne. Tradicionalno, prvi je bio koncert Mjesne muzike Đenović, koja u Portonovom svake godine nastupa u julu. Nakon toga, održan je „Best of the 80s“, koncert simfonijskog orkestra, koji je zadivio sve prisutne. U julu je održano i IV Portonovi veče vina,  koje su organizovali Portonovi Resort i Compania de Vinos, a gostu su imali priliku da uživaju u degustaciji vina iz države, regiona i svijeta, kao i sjajnom nastupu hrvatske zvijezde Natali Dizdar. Avgust je bio rezervisan za dva velika koncerta – nastup regionalne zvijezde, Tijane Bogićević, koji je privukao veliku pažnju publike, kao i spektakularna Rock Opera, koncert koji kombinuje rock i klasičnu muziku, sa simfonijskim orkestrom i više od 40 muzičara na sceni. 

Portonovi je mjesto za sva godišnja doba, a sada se pripremamo za još jednu sjajnu prazničnu sezonu. Rizort će se ponovo transformisati u magičnu destinaciju na obali, sa predivnim dekoracijama na svakom ćošku i fenomenalnim kalendarom događaja koji će unijeti praznični duh i pravo uživanje u vaš boravak. 

Pratite naš kalendar događaja, kao i rental stranicu za sjajne događaje i ponude koje predstoje. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još