BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
05.Oktobar 2023

PORTONOVI LJETO 2023 – LJETO ZA PAMĆENJE

Ljeto je najuzbudljivije doba godine, a u Portonovom, ljetnji odmor je poseban bilo da posjedujete nekretninu ili ste odlučili da je iznajmite tokom ljeta. Svi vlasnici domova, gosti i posjetioci uživali su u svemu što je Portonovi imao u ponudi tokom ljeta 2023, uključujući razne savršene događaje koji su oduševili sve generacije i profile.

Pogledajte kako je ljeto 2023. u Portonovom bilo ispunjeno zabavom:

Brojni koncerti i DJ nastupi tokom cijelog ljetaPoznat po bogatom kalendaru događaja, Portonovi je ovog ljeta ispunio sva očekivanja. Spektakularni muzički događaji, uključujući ABBA Tribute Band sa simfonijskim orkestrom i Barcelona Gipsy BalKan Orchestra, oduševili su publiku koja je imala prilike da uživa i u koncertima regionalnih zvijezda, kao i lokalnih izvođača, kao što su Mjesna muzika Đenović, Montenegro Essence koncert, kao i brojni DJ nastupi.

Uživanje pored mora. Rizort se nalazi na idealnom mjestu koje je samo po sebi mali raj, pa su naši gosti mogli i da biraju odmor kakav im najviše prija. Vrijeme provedeno na pješčanoj plaži je svima prijalo, kao i boravak pored bazena. Neki od naših aktivnijih gostiju odabrali su da se povežu sa prirodom kroz planinarenje.

Odlične aktivnosti tokom cijele sedmice i za odrasle i za djecu. Kao i uvijek, zabava u Portonovom nije bila ograničena samo na vikende. Kod nas gosti prave raspored po svojim preferencijama - odrasli i djeca proveli su najbolje ljeto u Portonovom. Dok su roditelji uživali u slobodnom danu i iznajmili brod ili jahtu u Portonovi marini ili se prepustili veličanstvenim tretmanima u Chenot Espace Wellnes spa centru, o djeci su brinuli profesionalci Boka School International.

I djeca su se sjajno provela ovog ljeta u Portonovom uz druženja u parkovima. Događaji osmišljeni posebno za djecu, kao što su Disney Movie Songs, koncert Crnogorskog simfonijskog orkestra i Portonovi Kids' Games, nisu oduševili samo djecu, već i odrasle.

 Doživljaj života u naselju. Portonovi je pravo živo naselje, a ovog ljeta, takođe, naši gosti su s oduševljenjem unutar rizorta našli sve što im je bilo potrebno – parkove, restorane, kafiće, brojne usluge i pogodnosti, i sve njihove potrebe bile su ispunjene u svako vrijeme.

Tokom ljeta 2023, Portonovi je još jednom dokazao da će biti sve što je njegovim gostima potrebno za kvalitetno vrijeme sa partnerom ili najbolji odmor pored plaže sa porodicom - svi su imali potpuni ugođaj. Ne brinite ako ste propustili ovo ljeto – sva godišnja doba ovdje su uzbudljiva kao ovogodišnje ljeto. Naše luksuzne nekretnine praćene su vrhunskim servisima i pogodnostima koje će vam olakšati život i dati vam priliku da uživate kad god se odlučite da dođete. Pratite naš kalendar događaja da se informišete o zabavi koja tek predstoji!

Pogledajte našu ponudu nekretnina na prodaju i odaberite jednu od nekretnina na obali, gdje ćete provesti najbolje odmore na plaži. Ako želite da istražite prije kupovine, pogledajte našu ponudu luksuznih nekretnina za izdavanje; ne sumnjamo da ćete doći ponovo. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još