BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
01.Jul 2024

Doživite mediteranski način života u Portonovom

Mediteran je mnogo više od geografskog pojma – postao je sinonim za izvrstan način života. Dok je masovni turizam izmijenio većinu mediteranskog pejzaža, neka mjesta i dalje čuvaju najbolje od Mediterana. Jedan takav dragulj je Portonovi, rizort smješten u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori. Od jedinstvene klime do kulinarskih ugođaja i luksuznih nekretnina, ovdje ćete naći sve što je potrebno da uživate u pravom mediteranskom stilu života. 

Donosimo pet razloga zašto je Portonovi savršen za mediteranski odmor: 

  • Skriveni dragulj u Boki

Portonovi nudi autentično mediteransko iskustvo koje je sve teže naći. Ušuškan u Bokokotorskom zalivu, ovo prelijepo naselje je kombinacija prirodne ljepote i bogatog nasljeđa. Ovdje ćete imati privatnost koja vam je potrebna, a da pritom nijeste na nekoj odsječenoj lokaciji do koje se teško stiže. 

  • Jedinstvena klima i biodiverzitet

Portonovi uživa topla ljeta i prijatno hladne zime i idealan je za posjete tokom cijele godine. Bilo da želite da uživate na suncu ili u ušuškanom zimskom odmoru, Portonovi je tu za vas. Bogata priroda i bujno zelenilo okolo i unutar rizorta učiniće vaš boravak još prijatnijim.

  • Kulturno nasljeđe

Portonovi uz prelijepu prirodu ima još mnogo da ponudi. Njegova arhitektura nastavlja se na prelijepo okruženje i odaje počast svim uticajima u crnogorskoj arhitekturi. Rizort je kao muzej koji živi čuvajući istorijske spomenike koje možete otkriti u šetnjama kroz njegove šarmantne ulice. 

  • Kulinarski ugođaji

Mediteransko iskustvo ne može biti kompletno bez uživanja u kulinarskim čarima. Hrana će učiniti sve još boljim, naročito ovdje. Portonovi nudi gastronomsku avanturu kroz svoju široku ponudu izvanrednih restorana u kojima ćete naći raznovrsne kuhinje, uključujući i lokalne plodove mora, svježe domaće proizvode i fuziju modernih i tradicionalnih recepata. 

  • Luksuzni život

Zamislite da se probudite uz poglede na zaliv od kojih zastaje dah, uživate u prvoklasnim pogodnostima i živite stilom života koji kombinuje tradiciju sa modernim luksuzom. Portonovi ovaj san pretvara u stvarnost sa svojom ponudom premium nekretnina. 

Bezvremeni šarm Mediterana sačuvan je u Portonovom. Vaše je da isplanirate putovanje i uvijerite se sami – ovdje ćete živjeti najboljim životom. Dođite u Portonovi i doživite pravi mediteranski život. 

Istražite našu ponudu za iznajmljivanje, kao i ponudu nekretnina jer kada dođete, željećete da ostanete zauvijek.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još