BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
29.februar 2024

Četiri zen hobija da isprobate u Portonovom za još bolji luksuzni boravak

Smješten u bajkovitom okruženju Jadrana, Portonovi je idilični rizort u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori. Luksuzni apartmani pružaju svaki komfor, a rizort je pravo autentično naselje sa svim prednostima na koje možete pomisliti, sa premium pogodnostima, prodavnicama i uslugama. Možda ste već znali sve ovo, a da li ste znali da je Portonovi takođe savršeno mjesto da probate nešto novo? Neka Portonovi bude vaša oaza za stvaranje novih hobija koji će vam donijeti mir i obogatiti život kreativnošću, svjesnošću i daškom luksuza.

Napravili smo listu četiri opuštajuća hobija u kojima se možete isprobati i unaprijediti svoj boravak u rizortu:

  • Otkrijte Portonovi kroz fotografiju 

U Portonovom, fotografija nije samo hobi, već terapeutska forma umjetnosti. Nećete naći bolje mjesto za ovaj hobi od rizorta sa impozantnim planinama, svjetlucavom vodom predivnog zaliva, prelijepom arhitekturom i prirodom koja ga okružuje. Uzmite aparat i uslikajte svoj novi umjetnički raj iz svoje perspektive.

  • Svjesno hodanje prelijepim ulicama Portonovog   

Svjesno hodanje je tehnika koju morate probati kada se nađete na mjestu koje odiše smirenošću, kao što je Portonovi. Nije stvar u distanci koju ćete preći, već o dubini introspekcije koju ćete sve više osjećati sa svakim novim korakom duž pažljivo osmišljenih ulica rizorta. Povežite se sa sobom i sa prirodom i uživajte u mirisu mora u vazduhu. Šetajte i razmišljajte – um će vam se razbistriti i ispuniće vas tiha zahvalnost.

  • Umjetnost bojenja

Možda smatrate da niste kreativni, ali čak i ako je to istina, treba da probate da bojite. Bojanke za odrasle su postale uobičajene i izuzetno popularne prije desetak godina, zahvaljujući činjenici da i odraslima treba neki kreativni hobi, a bojenje je savršena opcija jer ćete na raspolaganju imati mnoštvo izbora i materijala.

  • Kulinarska terapija u Portonovom

Kuvanje može da bude i umjetnost, a Portonovi će vam pružiti priliku da otkrijete svoj talenat. Svi luksuzni apartmani imaju modernu, potpuno opremljenu kuhinju koja će vam omogućiti da probate da napravite koje god jelo želite. Sve sastojke za svoju avanturu ćete naći u Idea Gourmet marketu, a neće vam faliti ni inspiracije. Samo posjetite restorane u okviru rizorta i odmah će vam biti jasno šta znači inovativno razmišljanje kada je riječ o kulinarskim poduhvatima.

Portonovi je više od luksuzne destinacije. Boravak u rizortu vas podstiče da se posvetite sebi i svom blagostanju i otvorite se za iskustva koja će vam nahraniti dušu. Kroz objektiv foto-aparata, ritam svojih koraka, miješanje boja ili kulinarske radosti, ovi zen hobiji će ponuditi dublju dimenziju vašem boravku ili životu u Portonovom. Pretvorite trenutke dokolice u kreativnost i svjesnost.

Pogledajte Portonovi ponudu za iznajmljivanje ili ponudu nekretnina ako ste spremni da investirate u bolji život. Dođite u rizort i iskoristite vrijeme da ponovo otkrijete sebe. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još