BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
20.decembar 2023

Trendi frizure i manikir koje morate isprobati u Portonovom

Nijesmo tu da vam kažemo da slijepo pratite trendove, ali nova godišnja doba i novi trendovi su dobra prilika da isprobate nešto novo. Stilisti i modni magazini često kažu da je frizura najbolji dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji, a isto važi i za manikir. Ne brinite, u Portonovom ćete naći najbolji izbor za brigu o vašoj kosi i noktima uz Beautylicious Look by Violeta – salon ljepote koji ispunjava sve zahtjeve – od savršenog manikira do najljepše frizure.

Napravili smo za vas listu predloga sa trendovima koje možete isprobati ove sezone:

1. Minimalistički manikir

Ako je jednostavnost vaš prvi izbor, onda je minimalistički manikir najbolja opcija za vas. Ovakvi nokti su veoma popularni u modnoj industriji, jer takozvane nude (različite nijanse boje kože) ili mliječno bijeli lakovi sjajno idu uz svaki autfit i savršeno se slažu uz smjele komade koji se ističu u vašoj garderobi.

2. Paž je ponovo popularan 
Paž se više puta vraćao na velika vrata i izgleda da i ove sezone imamo povratak klasične frizure dužine do brade, koja je veoma prisutna na modnim revijama. Ova frizura je takođe veoma nosiva u svakodnevnom životu – paž je jako prilagodljiv – ide i sa talasastom i ravnom kosom, i izgleda sjajno sa svim jesenjim/zimskim kombinacijama.

3. Ljubičasti/lak za nokte boje lavande

Sa promjenom vremenskih uslova ne moramo odmah da se oprostimo od pastelnih boja. Lak za nokte ljubičaste ili boje lavande savršen je za prelazni period iz jeseni u zimu. Ovaj trend je savršen da doda malo boje vašoj kombinaciji - neće biti prenaglašeno, ali dovoljno za lijep kontrast.

4. Balajaž

Odaberite balajaž i savršenu kombinacija plave i smeđe. Ovaj trend u bojenju kose je popularan jer odgovara svim tipovima kose i kreira prirodan izgled suncem obasjane kose. Balajaž je tehnika kojom ćete dobiti frizuru koja bez previše truda naglašava vašu prirodnu ljepotu. Ovo je savršena frizura za sve one koji vole da izgledaju elegantno i opušteno u isto vrijeme.

5. Crveni/bordo manikir


Crveni manikir je klasika sa kojom ne možete da pogriješite. Ove sezone još i više, jer brojne modne revije imaju crvenu ili bordo boju kao kontrast koji unosi život u inače tamnu kombinaciju. Ne mora da bude torba ili cipele, nokti i usne će takođe imati sjajan efekat!

6. Pixie frizura 

Još jedna frizura koja je ponovo u modi je pixie ili kratka kosa. Postoje razne varijacije koje idu uz različite oblike lica i ako se osjećate kao da vam je potrebna drastična promjena – svi znaju da postoji nešto jedinstveno katarzično u šišanju kose, a sada ćete zbog toga biti i u trendu!

Portonovi je savršeno mjesto za eksperimentisanje sa novim frizurama i trendovima uz salon svjetske klase Beautylicious Look by Violeta. Ne mora da bude drastična promjena, ali ponekad, nova frizura ili manikir imaju nevjerovatno pozitivan efekat na naše raspoloženje. Iako se čini kao sitnica, često je to sve što je potrebno da se osjećamo bolje i imamo više samopouzdanja, stoga - vrijedi!

Posjetite Beautylicious Look by Violeta i isprobajte neki od trendova ili jednostavno održavajte svoj stil – sigurno ćete izaći zadovoljni!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još