BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
11.Jun 2024

Najbolje plaže u Crnoj Gori – sinonim za nevjerovatnu ljetnju avanturu

Crna Gora iako geografski mala država, ali može se pohvaliti nekim od najljepših plaža na obali Jadrana. Ako planirate da provedete ljetnji odmor u Crnoj Gori, u svoj plan putovanja obavezno dodajte ove plaže, garantujemo nezaboravno iskustvo. 

Kao i uvijek, Portonovi je sjajna baza za sve vaše avanture u kojima ćete otkrivati ljepote Crne Gore.

Pogledajte kojih šest plaža će vam pružiti savršen odmor u Crnoj Gori: 

  • Dobreč plaža u Herceg Novom

* Fotografija: Portal Analitika

Dobreč plaža je jedan od hercegnovskih dragulja. Do nje se stiže samo brodićem i ova ušuškana plaža nudi kristalno čistu vodu i atmosferu koja odiše mirom, za dan u kojem ćete se u potpunosti opustiti. Idealna je za sve posjetioce koji su u potrazi za zenom i prirodnom ljepotom daleko od gužve. 

  • Plaža One&Only rizorta

Smještena u luksuznom One&Only Portonovi rizortu, ova ekskluzivna i po pijesku jedinstvena plaža, nudi premium iskustvo sa vrhunskim pogodnostima, kao što se može i očekivati od rizorta svjetske klase. To je nedavno potvrdio i Forbes koji je uvrstio One&Only Portonovi na svoju listu „14 najboljih plažnih rizorta u Evropi“ i kako navode „planine prekrivene borovima uzdižu se nad tirkiznim Jadranskim morem, kreirajući dramatičan pejzaž koji ovaj predio izdvaja od svih destinacija u Evropi“. Čisti pijesak i pažljivo osoblje čine ovu plažu savršenim izborom za sve one koji traže luksuzan i opuštajući dan na plaži. 

  • Plavi horizonti

* Fotografija: Facebook stranica Plavi Horizonti 

Plavi horizonti, baš kao što im ime kaže, očaraće vas vodom predivno plave boje i pješčanom obalom. Smještena u Tivtu, ova plaža okružena je bujnim zelenilom i plitkom vodom, što je čini favoritom za porodice sa djecom.

  • Plaža Mogren

* Fotografija: Ilija Perić Rajda

Plaža Mogren, smještena u blizini istorijskog grada Budve, sastoji se od dvije pješčane uvale povezane tunelom. Poznata je po predivnim pejzažima i dinamičnoj atmosferi. Bilo da želite da plivate, istražujete obližnje vrhove ili se jednostavno opustite, Mogren je sjajan izbor.

  • Velika plaža

* Fotografija: TO Ulcinj

Velika plaža je dugačka 12 kilometara i nalazi se u blizini Ulcinja. Ovo je najduža plaža u Crnoj Gori i poznata je po mekanom pijesku i mirnim vodama, idealnim za porodice sa djecom. Takođe je popularno mjesto za kitesurfing i druge sportove na vodi. 

  • Portonovi Beach Club

Vaša baza za istraživanje Crne Gore, Portonovi rizort, takođe ima plažu koja zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Dio je ekskluzivnog rizorta,  i na ovoj plaži ćete naći kombinaciju prirodne ljepote i modernog luksuza. Prelijepi pijesak, svjetlucava voda i premium pogodnosti koje donosi Rockfish restoran i barovi učiniće vaš dan na plaži savršenim. 

Crnogorska obala nudi predivne plaže i svaka predstavlja jedinstveno iskustvo. Bilo da tražite luksuz, avanturu ili mir, Crna Gora vas neće razočarati. Spakujte kremu za sunčanje i kupaći kostim i spremite se da istražite ovaj prelijepi dio jadranske obalu. 

Pogledajte ponudu za iznajmljivanje u Portonovom, koji će biti domaćin tokom vaše avanture i pronađite savršen smještaj za ljetnji odmor.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još