BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
09.februar 2023

Četiri romantične ideje za uživanje u Crnoj Gori sa voljenom osobom

Februar je mjesec ljubavi. I kako bolje da provedete Dan zaljubljenih nego na jednom od najljepših mjesta na svijetu, u Crnoj Gori? Bilo da tražite posebno mjesto za vjeridbu, ušuškano za medeni mjesec ili mjesto sa lijepim pogledima u kojem ćete provesti kvalitetno vrijeme sa voljenom osobom, Crna Gora to ima. Ovo su naši predlozi za četiri iskustva u kojima ćete uživati sa svojom voljenom osobom.

Stari grad Kotor je savršeno mjesto za romantičnu šetnju dok se držite za ruke. Sa neobičnim popločanim ulicama i srednjovjekovnom arhitekturom, osjetićete se kao da ste zakoračili u prošlost.

Romantic Experiences to Enjoy with Your Partner in Montenegro Kotor_alt

Stari grad Kotor je savršeno mjesto da se ušuškate u februaru i da proslavite ljubav. Uživajte u romantičnoj šetnji kroz popločane istorijske ulice, okruženi srednjovjekovnom arhitekturom zidina starog grada. Kao putovanje kroz vrijeme – gotovo da možete osjetiti duh prošlosti i bogatu istoriju. Zašto da ne iznenadite svoju voljenu osobu nezaboravnim romantičnim trenucima u Kotoru? Nema boljeg mjesta da učinite svoju ljubav vječnom.

Ako tražite čistu magiju i poglede koji oduzimaju dah, rezervišite odmor u Portonovi rizortu, najromantičnijoj destinaciji na kojoj možete proslaviti mjesec ljubavi.

Romantic Experiences Portonovi Montenegro Love_alt

Ako tražite romantični odmor da častite sebe i svoju voljenu osobu za Dan zaljubljenih ili bilo koji drugi dan, Portonovi ima sve što vam je potrebno! Ugodite sebi i svojoj voljenoj osobi privatnim apartmanom sa spektakularnim pogledom na more. Šta više možete tražiti za Dan zaljubljenih? Rizort nudi usluge inspirisane mediteranskim čarima, korišćenje Chenot Espace welness centra, kao i veliki izbor romantičnih restorana. Luksuzna ponuda smještaja je savršena za uspomene koje ćete ponijeti iz jednog od najromantičnijih mjesta u Crnoj Gori.

Ako želite nešto aktivniji odmor, pravi izbor je planinarenje u predivnom Nacionalnom parku Lovćen. Postoji mnogo savršenih mjesta na koijma ćete stati da se divite pogledu – i jedno drugom!

Romantic Experiences Couple Montenegro Portonovi Resort_alt

Za romantične uspomene uz rekreaciju posjetite prelijepi Nacionalni park Lovćen. Bilo da uživate u pogledu koji ostavlja bez daha dok zajedno stojite na vrhovima drevnih planina ili u laganom planinarenju uz razgovor, Nacionalni park Lovćen je savršeno mjesto da provedete Dan zaljubljenih ove godine.
Ako ipak želite avanturu sa najljepšim pogledima, Perast je među najpopularnijim mjestima u Crnoj Gori

Four Romantic Experiences to Enjoy with Your Partner in Montenegro Perast_alt

Zamislite sebe u sljedećoj situaciji – sa voljenom osobom se vozite brodićem okruženi šarmom i plavetnilom Mediterana, divite se prelijepoj baroknoj arhitekturi i provodite magične večeri uz romantične večere pod zvijezdama – sve to parovi mogu da očekuju od putovanja u Perast. Od šetnje kroz slikovite ulice do upijanja kulture o kojoj su ispričane brojne priče, Perast nudi jedinstveno iskustvo, što ga čini idealnim za nerezaboravno romantično putovanje.

Neka Crna Gora ove godine bude vaša destinacija za romantično putovanje. Od očaravajućeg starog grada u Kotoru do romantičnog šarma kojim odiše Perast, nešto posebno vas čeka na svakom koraku u Crnoj Gori.

Romantic Experiences to Enjoy with Your Partner in Montenegro Lovcen_alt

Proslavite mjesec ljubavi sa svojom voljenom osobom i neka ovaj Dan zaljubljenih bude za pamćenje. Napravite rezervaciju u jednom od luksuznih apartmana prepunim mediteranskog sunca u Portonovom, uz pogled koji ostavlja bez daha! Pogledajte našu specijalnu ponudu „Mjesec ljubavi“ uz koju ćete na najbolji način iskoristiti romantični šarm Crne Gore!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još